counter

"Shopping στις εκπτώσεις"! Βρήκα "διαμαντάκια" για μένα και τη Νάγια

"Shopping στις εκπτώσεις"! Βρήκα "διαμαντάκια" για μένα και τη Νάγια
"Shopping στις εκπτώσεις"! Βρήκα "διαμαντάκια" για μένα και τη Νάγια

Κάτι η οικονομική κρίση που μας έχει βάλει όλους σε μια λογική οικονομίας, κάτι τα μαγαζιά που το θέμα «εκπτώσεις» το έχουν πάρει πολύ πιο σοβαρά τα τελευταία χρόνια-κατεβάζοντας έως και -80% τις τιμές-και να γιατί προτιμώ αυτήν την περίοδο για μια βόλτα στην αγορά.

Κορίτσια να μη γελιόμαστε …οι εκπτώσεις ειδικά σε μέρες αιχμής απαιτούν υπομονή, γερά νεύρα και χρόνο!

Υπομονή για μια θέση στο δοκιμαστήριο κατά το μια θέση στον ήλιο, γερά νεύρα γιατί είναι πολύ πιθανόν να μη βρούμε ποτέ αυτό που ψάχνουμε στο νούμερο μας παρόλο που κατά διαβολική σύμπτωση, η κολλητή μας το βρήκε μια ημέρα πριν στο ίδιο ακριβώς μαγαζί και χρόνο γιατί η κατάσταση θέλει τρελό ξεσκαρτάρισμα. Δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που αυτή την περίοδο βγάζουν ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στην αποθήκη τους για να το ξεφορτωθούν μια και καλή.

Κι ενώ όλα αυτά ακούγονται τουλάχιστον κουραστικά …σχεδόν ψυχαναγκαστικά, στην αντίπερα όχθη υπάρχει ο ενθουσιασμός που σε κατακλύζει όταν μέσα στο σωρό εντοπίζεις ένα μικρό διαμαντάκι κι εκεί που ήταν να φύγεις απογοητευμένη από ένα ακόμα μαγαζί, ένα χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπο σου.

Τότε είναι που ξεχνάς όλη την ταλαιπωρία και τις ώρες ορθοστασίας. Δεν είναι απλά ότι έχεις στα χέρια σου, αυτό που έψαχνες. Είναι ακριβώς στο χρώμα που το ήθελες, είναι στο νούμερο σου και  συνήθως είναι και το τελευταίο κομμάτι (Μη μου πεις ότι δεν σου έχει συμβεί)

Το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι το βρήκες στην μισή ή και χαμηλότερη τιμή και αυτό κάνει την απόφαση σου να το πας μέχρι το ταμείο…πολύ πιο εύκολη.

Επειδή πιστεύω πολύ στο γνωστό ρητό «Μια εικόνα…χίλιες λέξεις» σας παραθέτω τα δικά μου διαμαντάκια. Τα εντόπισα προχθές σε μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά

Ένα διαμαντάκι για τη μαμά, ένα για τη Νάγια.

Shopping στις εκπτώσεις με την Σταματίνα

 

  • Φορμούλα με πολλά σχέδια. Την αγόρασα 6 ευρώ( 3 το πάνω- 3 το κάτω) με έκπτωση 70%.

Shopping στις εκπτώσεις με την Σταματίνα

 

  • Λευκό σακάκι, ό,τι πρέπει για να το συνδυάσετε με παντελόνι, φούστα, φόρεμα ακόμα και σορτσάκι ανάλογα την ώρα, τον προορισμό και τη διάθεση. Το πήρα 17ευρώ με έκπτωση 60%.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε "Μια σκέψη αγάπης και συμπαράστασης".

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ - VIDEO του blog μου.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το πρώτο μου ΚΕΙΜΕΝΟ: "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ".

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε το καλωσόρισμα του FTHIS.GR.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR