counter

Τρομακτικό! Η Donatella Versace όπως κυκλοφορεί στους δρόμους του Μιλάνου

Τρομακτικό! Η Donatella Versace όπως κυκλοφορεί στους δρόμους του Μιλάνου
Τρομακτικό! Η Donatella Versace όπως κυκλοφορεί στους δρόμους του Μιλάνου

Είναι αναμφισβήτητα fashion icon και το όνομα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μόδα και την υψηλή ραπτική. Η Donatella Versace αν και είναι 58 χρονών διατηρεί ένα αδύνατο κορμί αλλά δε θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για το πρόσωπο της που έχει αλλοιωθεί πλήρως από τις αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις.

Η όψη της Donatella Versace, πλέον, είναι άκρως τρομακτική, καθώς το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις και μοιάζει περισσότερο με αρσενικό παρά με θηλυκό.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να περπατάει στο Μιλάνου. Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας τόλμησε να μη χρησιμοποιήσει βαρύ μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Ωστόσο, τόνισε μόνο τα μάτια της με μολύβι μαύρο και αρκετή μάσκαρα. Το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωσε καθώς έμοιαζε πιο τρομακτική από ποτέ.

Ήταν πράγματι πολύ γενναίο από μέρους της να τολμήσει να εμφανιστεί χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ αλλά μετά από τόσες πλαστικές επεμβάσεις το πρόσωπο της είναι τόσο παραμορφωμένο που δεν της επιτρέπει να εμφανίζεται χωρίς make up.  

Παρόλα αυτά η Donatella Versace παραδίδει μαθήματα στυλ κάθε φορά που εμφανίζεται καθώς παίζει τη μόδα και τις τάσεις της στα δάχτυλα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR