counter

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Αντίνοος Αλμπάνης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για την σχέση τους

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Αντίνοος Αλμπάνης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για την σχέση τους
Ντορέττα Παπαδημητρίου - Αντίνοος Αλμπάνης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για την σχέση τους

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ και μίλησαν στον Γιάννη Πουλόπουλο για την σχέση τους.

"Κάθε φορά που ερωτευόμουν νόμιζα ότι είχα βρει την "Ωραία Ελένη" μου, γιατί επένδυα σε αυτή τη σχέση και πίστευα ότι θα μείνω μαζί της για πάντα. Η τελευταία φορά που νόμιζα ότι είχα βρει το άλλο μου μισό, ήταν πριν από μερικά χρόνια", είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Έφτασε καμία σχέση σου κοντά στον γάμο; Όχι. Μου αρέσει η συγκατοίκηση ως ιδέα και αν η κοπέλα μου μπορεί να αντέξει το ροχαλητό μου, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. (Γελάει.) Μου έχει συμβεί να κοιμάμαι με αυτοκόλλητο στη μύτη για να αναπνέω καλύτερα και να μην την ενοχλώ.

Έχεις κάνει δεσμό με μεγαλύτερή σου; Ναι, έχω κάνει.

Ποια σε καταλάβαινε καλύτερα: μία συνομήλικη ή μία μεγαλύτερή σου; Δεν έχω τόσο μεγάλο δείγμα σχέσεων για να μπορώ να συγκρίνω. Κάθε ηλικία έχει να σου δώσει κάτι διαφορετικό, ακριβώς γιατί και κάθε κοπέλα είναι διαφορετική.

Επίσης, αποκάλυψε τι θαυμάζει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. "Είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καλή συνεργάτιδα. Είναι ευλογία να δουλεύεις μαζί της, γιατί έχει τρομερό χιούμορ και κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα. Ίσως φταίει και το μαμαδίστικο φίλτρο που διαθέτει και θέλει όλοι γύρω της να περνάνε καλά, να μη στενοχωριούνται και να μην αγχώνονται. Φυσικά είμαστε φίλοι με την Ντορέττα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και συναντιόμαστε ξανά τώρα στον Τρωικό Πόλεμο".

Για την σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη μίλησε όμως και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. "Όλο αυτό το διάστημα έχουν γραφτεί και ειπωθεί διάφορα σε σχέση με τον Αντίνοο, τα οποία δεν έχω σχολιάσει ποτέ. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει αυτό που θέλει. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι είμαστε φίλοι και αυτό είπα και στη Φαίη. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν μόνο εμένα και δεν έχω καμία διάθεση να τα μοιράζομαι στις συνεντεύξεις μου".

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 431

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR