counter

O πατριός της Kim Kardashian υποβάλλεται σε απανωτές πλαστικές για να γίνει γυναίκα

O πατριός της Kim Kardashian υποβάλλεται σε απανωτές πλαστικές για να γίνει γυναίκα
O πατριός της Kim Kardashian υποβάλλεται σε απανωτές πλαστικές για να γίνει γυναίκα

Ο πατριός της Kim Kardashian και πρώην σύζυγος της Kris Jenner, Bruce Jenner, έχει βαλθεί να μας αφήσει άφωνους. Οι πρόσφατες φωτογραφίες του απεικονίζουν μια γυναίκα παρά έναν άνδρα.  Η μια πλαστική επέμβαση διαδέχεται την άλλη και μοιάζει σαν να έχει στόχο να γίνει... γυναίκα.

Ο Bruce Jenner απαθανατίστηκε πριν από λίγες μέρες, κατά την αποχώρησή του από κλινική του Beverly Hills. Η εικόνα του δε θυμίζει καθόλου αυτήν με την οποία τον γνωρίσαμε. Αν απομονώσει κανείς το κεφάλι του περισσότερο με θηλυκό μοιάζει παρά με αρσενικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο πρώην σύζυγος της Kris Jenner, επιθυμεί να γίνει γυναίκα. Ο λόγος δεν είναι γνωστός. Παρόλα αυτά σύμφωνα με πηγές ο πατρίος της Kim Kardashian θαυμάζει την Brigitte Bardot και όλα δείχνουν πως το όνομα που έχει επιλέξει είναι Brigitte.

H μεταμόρφωση είναι εμφανής.Έχει μακρύνει πολύ τα μαλλιά του, έχει μεγαλώσει τα χείλη του, έχει μικρύνει τη μύτη του και γενικά έχει αποκτήσει μια πιο θηλυκή όψη. Εκτός από όλα αυτά ο Bruce Jenner υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο μήλο του Αδάμ ώστε να φαίνεται μικρότερο.

Είναι γνωστό ότι η celebrity πρώην γυναίκα του, Kris Jenner, τον είχε παροτρύνει πολλές φορές να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Αυτή τη στιγμή ο Bruce Jenner έχει εθιστεί και η μια επέμβαση διαδέχεται την άλλη, με αποτέλεσμα το αρρενωπο του πρόσωπο να έχει μετατραπεί σε ένα θηλυπρεπές με γωνίες πρόσωπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR