counter

Γιάννης Μπέζος: Αποκαλεί "πυροβολημένους" τους θαυμαστές, που θέλουν να τον αγκαλιάσουν & να τον φιλήσουν

Γιάννης Μπέζος: Αποκαλεί "πυροβολημένους" τους θαυμαστές, που θέλουν να τον αγκαλιάσουν & να τον φιλήσουν
Γιάννης Μπέζος: Αποκαλεί "πυροβολημένους" τους θαυμαστές, που θέλουν να τον αγκαλιάσουν & να τον φιλήσουν

Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής "Ο κόσμος ανάποδα" με την Σοφία Τσίπα στο ΣΚΑΪ και ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχτεί αγωγή από θαυμάστρια λόγω μιας φωτογραφίας. Η Σοφία Τσίπα που παρουσιάζει την εκπομπή "Ο κόσμος ανάποδα" στον ΣΚΑΪ, ρώτησε τον Γιάννη Μπέζο αν ισχύει ο διαπληκτισμός του με θαυμάστρια στο τέλος τη παράστασης για μια φωτογραφία και εκείνος απάντησε: "Καμία απάντηση, παρακάτω, άλλη ερώτηση".

Ο ηθοποιός φανερά ενοχλημένος έδειξε πως δεν θέλει να δώσει παραπάνω διάσταση στο θέμα και έτσι απέφυγε να απαντήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Μπέζος έκανε μια θαυμάστρια του να βάλει τα κλάματα γιατί τον τράβηξε φωτογραφία την ώρα που υποκλινόταν στο κοινό.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιάννης Μπέζος βλέποντας την κυρία να τον τραβά φωτογραφίες, φανερά εκνευρισμένος της επιτέθηκε λεκτικά  από σκηνής λέγοντας χαρακτηριστικά: "Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;". 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η θαυμάστρια κινήθηκε νομικά εναντίον του καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της που καθόταν δίπλα της  κατά τη διάρκεια της παράστασης. 

Άκρως ενδιαφέροντα ήταν όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος στην εκπομπή "Ο κόσμος ανάποδα" και για τη σχέση που επιθυμεί να έχει με το κοινό και τους θαυμαστές του. Όπως είπε δεν θέλει ούτε αγκαλιές, ούτε φιλιά, ούτε φωτογραφίες μαζί τους. Αποκάλεσε μάλιστα "πυροβολημένους" όσους πιστεύουν ότι μπορούν να αποκτήσουν οικειότητα μαζί του, και πώς θα τους πάρει σπίτι του να κάνουν και παρέα. Λέγοντας μάλιστα ότι το κοινό ξέρει τα πιστεύω του και πως ο ίδιος δεν έχει κρυφτεί ποτέ για τη σχέση που θέλει να έχει με τους θαυμαστές του.

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στην εκπομπή της Σοφίας Τσίπα "Ο κόσμος ανάποδα" στον ΣΚΑΪ. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR