counter

Λιμουζίνα: Έγινε η πρεμιέρα με την Δούκισσα Νομικού

Λιμουζίνα: Έγινε η πρεμιέρα με την Δούκισσα Νομικού
Λιμουζίνα: Έγινε η πρεμιέρα με την Δούκισσα Νομικού

Στον κινηματογράφο Νιρβάνα έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Παναγιωτόπουλου "Λιμουζίνα", το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου. 

Στην "Λιμουζίνα", πρωταγωνιστεί η Δούκισσα Νομικού και η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014. Το σενάριο είναι μια ελεύθερη απόδοση της συλλογής διηγημάτων «Περιπέτειες στην Ευρώπη» του Ζάχου Ε. Παπαζαχαρίου, που έκανε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στην "Λιμουζίνα" εκτός της Δούκισσας Νομικου, πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κουρής, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Παύλος Χαϊκάλης,ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Σταμάτης Φασουλής, ο Ακύλλας Καραζήσης, ο Στάθης Λιβαθινός, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Λευτέρης Βογιατζής.

Στην επίσημη πρεμιέρα, βρέθηκαν φυσικά οι συντελεστές της ταινίας, με την Δούκισσα Νομικού, την οποία συνόδευαν οι γονείς της, να κάνει πολύ λαμπερή εμφάνιση. Ανάμεσα στις διάσημες παρουσίες που έδωσαν το "παρών", ήταν ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Στικούδη, η Κλέλια Πανταζή και ο Δημήτρης Λιαγόπουλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR