counter

Ευγενία Μανωλίδου: Έγκυος στο 4ο παιδί της

Ευγενία Μανωλίδου:  Έγκυος στο 4ο παιδί της
Ευγενία Μανωλίδου: Έγκυος στο 4ο παιδί της

Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι έγκυος και  θα γίνει για 4η φορά μαμά σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, καθώς βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της "RealLife", η Ευγενία Μανωλίδου θα γίνει και πάλι μαμά, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του Άδωνη Γεωργιάδη.  Στις φωτογραφίες μάλιστα που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ευγενίας Μανωλίδου!

Σύμφωνα με τα όσα λέει, άνθρωπος που γνωρίζει καλά την γλυκιά έγκυο, Ευγενία Μανωλίδου, η ίδια ήθελε να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και ύστερα να μοιραστεί αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή και με άλλους ανθρώπους.

Τόσο η ίδια όσο και ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης είναι πανευτυχείς, αφού ανέκαθεν είχαν σαν όνειρο τη δημιουργία πολυμελούς οικογένειας. Μάλιστα το ζευγάρι όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό παραδέχονταν  ότι ήθελε ακόμα ένα παιδί. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία της να γίνει για τέταρτη φορά μητέρα, αποκτώντας ακόμα ένα παιδί με τον Άδωνη Γεωργιάδη. "Θα θέλαμε και οι δύο, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν το βλέπω πιθανό. Αν έρθει, θα το καλοδεχτούμε. Αν όχι, πάλι είμαστε ευτυχισμένοι και ευγνώμονες για την οικογένεια μας", έλεγε η Ευγενία Μανωλίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μέχρι στιγμής τόσο η μέλλουσα μαμά Ευγενία Μανωλίδου όσο και ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν έχουν επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός.

Μανωλίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR