counter

Aνακοίνωσε το φύλο του μωρού της μέσω twitter!

Aνακοίνωσε το φύλο του μωρού της μέσω twitter!
Aνακοίνωσε το φύλο του μωρού της μέσω twitter!

Kelly Clarkson

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Τον Νοέμβριο του 2013 ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter ότι είναι έγκυος του πρώτο της παιδί, ένα μόλις μήνα μετά τον γάμο της με τον σύζυγό της Brandon Blackstock. H Kelly Clarkson δείχνει ότι έχει μια πολύ στενή σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς τα χρησιμοποιεί για δημοσιοποιεί κάθε βήμα της προσωπικής της ζωής. Αυτή τη φορά μέσω του λογαριασμού της στο twitter ανακοίνωσε ότι περιμένει κοριτσάκι.

Η Kelly Clarkson τον Νοέμβριο του 2013 είχε γράψει χαρακτηριστικά: "Είμαι έγκυος.Ο Brandon και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Αν και νωρίς είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρα ποτέ." Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια, ενθουσιασμένη από την χαρμόσυνη είδηση ότι θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι έγραψε χαριτολογώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: "Mόλις μάθαμε ότι θα έχουμε κοριτσάκι και επισήμως! Το ήξερα! Μόνο ένα κοριτσάκι θα προκαλούσε τόσο δράμα με όλους αυτούς τους εμετούς που έχω!"

Η Kelly Clarkson έγινε ευρέως γνωστή από το “American Idol” παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Brandon Blackstock στις 20 Οκτωβρίου και στις δηλώσεις πριν από το γάμο δεν έκρυβε την διακαή επιθυμία της για ένα παιδί.

Kelly Clarkson

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR