counter

Kim Kardashian - Kanye West: Το παλάτι των Βερσαλλιών διαψεύδει το γάμο τους

Kim Kardashian - Kanye West: Το παλάτι των Βερσαλλιών διαψεύδει το γάμο τους
Kim Kardashian - Kanye West: Το παλάτι των Βερσαλλιών διαψεύδει το γάμο τους

Ρομαντική απόδραση στο Παρίσι έχει πάει το ζεύγος Kim Kardashian – Kanye West αλλά μήπως ο προορισμός του ταξιδιού τους αυτή τη φορά δεν είναι τυχαίος..? Οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι αναζητεί μανιωδώς το μέρος που θα γίνει ο γάμος τους και επικρατέστερο είναι το Παρίσι.

Την προσοχή του ζευγαριού σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα είχε τραβήξει το υπερπολυτελές Trianon Palace Hotel στις Βερσαλλίες, 20 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Παρισιού, πολύ κοντά στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών.

Το μόνο που γνωρίζουμε με σιγουριά για αυτόν τον celebrity γάμο είναι ότι θα γίνει το καλοκαίρι και μάλιστα εκτός Αμερικής σύμφωνα με δηλώσεις της Kim Kardashian. Μάλιστα η Kim Kardashian θέλει ο τρίτος της γάμος να γίνει ακριβώς όπως τον έχει ονειρευτεί ο σύντροφος της Kanye West, αφού δε θέλει να του χαλάσει χατίρι.

Το ζευγάρι συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό το βράδυ της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, σε μια ρομαντική βόλτα στη πόλη του φωτός. Πιασμένοι χέρι χέρι η τρυφερότητα και η αγάπη του Kanye West για την Kim Kardashian δεν κρύβεται με τίποτα.

Για την βραδινή ρομαντική έξοδο στο Παρίσι, η Kim Kardashian επέλεξε μαύρο δερμάτινο peplum top με μαύρη βελούδινη pencil φούστα, οπακ καλσόν, κομψές γόβες και χρυσό τσαντάκι. Ο Kanye West πάντα κομψός φοράει ένα μάλλινο καμιλό παλτό, γκρι ζιβάγκο τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Το ζεύγος Kim Kardashian - Kanye West αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο στυλάτα ζεύγη της showbiz!

Το παλάτι των Βερσαλλιών ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας ότι θα παντρευτούν εκεί.

Kim Kardashian

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR