counter

Φίλιππος Πλιάτσικας - Νάντια Σπηλιωτοπούλου: Διέψευσαν τις φήμες χωρισμού

Φίλιππος Πλιάτσικας - Νάντια Σπηλιωτοπούλου: Διέψευσαν τις φήμες χωρισμού
Φίλιππος Πλιάτσικας - Νάντια Σπηλιωτοπούλου: Διέψευσαν τις φήμες χωρισμού

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έβαλε τέλος στις φήμες για κρίση στο γάμο του με την Νάντια Σπηλιωτοπούλου, κάνοντας μια βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του. Δημοσίευμα εφημερίδας που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες, ήθελε τον γνωστό τραγουδιστή και δημιουργό να χωρίζει και μάλιστα να έχει φύγει από το σπίτι του.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα", στο θέατρο "Αγγέλων Βήμα". Αν και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου δεν φάνηκε πολύ χαρούμενη που την "στόχευσε" ο φωτογραφικός φακός, τελικά δεν αρνήθηκε να την απαθανατίσουν πλάι στον σύζυγό της. Κι όλα αυτά, την ώρα που η Νάντια Σπηλιωτοπούλου έχει υπάρξει παρουσιάστρια εκπομπής στον ΣΚΑΪ κι έχει δοκιμαστεί και ως ηθοποιός.

Το ζευγάρι, έχει μάλιστα αποκτήσει μια 8χρονη κόρη, που της έχει τεράστια αδυναμία. Είτε πρόκειται για μια κρίση στο γάμο τους που πέρασε, είτε για μια κρίση που δεν υπήρξε ποτέ, μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις κι έτσι ο Φίλιππος Πλιάτσικας απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR