counter

Ποιας όμορφης τραγουδίστριας αδελφή, είναι η κούκλα που βλέπετε;

Ποιας όμορφης τραγουδίστριας αδελφή, είναι η κούκλα που βλέπετε;
Ποιας όμορφης τραγουδίστριας αδελφή, είναι η κούκλα που βλέπετε;

Ρώμη Παπαδέα

Η πανέμορφη κοπέλα της φωτογραφίας ακούει στο όνομα Ρώμη Παπαδέα και είναι η μεγαλύτερη αδερφή της Demy. Η ξανθιά κοπέλα με τα υπέροχα λαμπερά μάτια και το εξαιρετικό στυλ έχει τις καλύτερες σχέσεις με την αδερφή της που βλέπει την καριέρα της να έχει μόνο ανοδικές τάσεις καθώς έχει κερδίσει το κοινό τόσο με την φωνή όσο και με την ταπεινότητα και τη μετριοφροσύνη της.

Φαίνεται πως στην οικογένεια της Demy τα γονίδια είναι παραπάνω από καλά καθώς και η Ρώμη Παπαδέα είναι εντυπωσιακή και όμορφη αν και έχει προτίμηση στο ξανθό μαλλί. Η 27χρονη νεαρή κοπέλα εκτός από αδερφή της Demy είναι και η καλύτερη της φίλη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει να ψωνίζουν μαζί και να τα λένε.

Η Demy συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έχοντας μαζί την αδερφή της Ρώμη Παπαδέα. Η Ρώμη είναι στιχουργός και μάλιστα πρόσφατα έδωσε τραγούδι της στη Δέσποινα Βανδή. Το "Χάνω εσένα" φέρει την υπογραφή της.

Η Ρώμη Παπαδέα στηρίζει τη μικρή της αδερφή σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα και σπάνια χάνει εμφανίσεις της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Balux όπου η Demy έκανε ένα live και η 27χρονη ξανθιά κοπέλα έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Η Demy επιΜΕΝΕΙ στην αγάπη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR