counter

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα πρώτα φιλιά του 2014

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα πρώτα φιλιά του 2014
Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τα πρώτα φιλιά του 2014

Mε τις επιτυχίες της Πάολας και του Παντελίδη Παντελίδη ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς η 35χρονη ηθοποιός και ο 34χρονος τραγουδοποιός σύντροφός της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Teatro στις Τζιτζιφιές μαζί με τους καλούς τους φίλους Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Νίκο Μουτσινά, Θανάση Αλευρά και Γιώργο Δάσκαλο.

Οι δυο τους αντάλλαξαν τα πρώτα φιλιά για το 2014 και έδειξαν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και το φωτογραφικό φακό που καραδοκούσε για να τους απαθανατίσει.

Πριν από την έξοδό τους, ο Μιχάλης και η Ζέτα είχαν υποδεχτεί την παρέα τους στο σπίτι τους στη Βούλα όπου συζούν. Εκεί άλλαξαν τον χρόνο όλοι μαζί”, επισημαίνει στο ΟΚ! πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

“Τα επόμενα πέντε χρόνια θα μπορούσα να με φανταστώ παντρεμένη. O γάμος πιστεύω ότι είναι ωραίο να συμβεί όταν υπάρχει ένα παιδί ή όταν υπάρχει προοπτική να γίνει ένα παιδί” παραδέχτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ο.Κ. του Θέμη Γεωργαντά, που μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από το MAD.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 427

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR