counter

Αγγελική Ηλιάδη: Είναι τελικά έγκυος; Δείτε φωτογραφίες

Αγγελική Ηλιάδη: Είναι τελικά έγκυος; Δείτε φωτογραφίες
Αγγελική Ηλιάδη: Είναι τελικά έγκυος; Δείτε φωτογραφίες

Λίγο πριν συμπληρώσουν 8 μήνες μαζί, η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής σύντροφός της, γιόρτασαν μαζί για πρώτη φορά τον ερχομό της νέας χρονιάς. Η Αγγελική Ηλιάδη, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμά της στον Βοτανικό όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα και τον Νίκο Κουρκούλη, “έφτασε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Teatro, συνοδευόμενη από τον συνεργάτη της hair & make-up artist Δημήτρη Σταματίου. Ο αγαπημένος της ήταν ήδη εκεί με την παρέα τους από πολύ νωρίτερα”, αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.

Το ζευγάρι, παρά την απόσταση μεταξύ Αθήνας και Γένοβας, όπου αγωνίζεται ο Σάββας Γκέντσογλου με τα χρώματα της ιταλικής Σαμπντόρια, διατηρεί τον έρωτά του δυνατό. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες που τους ήθελαν να περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, με το σχόλιο:

“Η ζωή είναι πανέμορφη. Υπάρχουν στιγμές που θα νόμιζες ότι θα ήθελες να πεθάνεις. Μα τότε κάτι καινούριο συμβαίνει και νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο”, με την Αγγελική Ηλιάδη να σχολιάζει: “Ναι, αγάπη μου! Το μωρό σου”.

Δείτε τις φωτογραφίες στο περιοδικό ΟΚ! και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το εάν είναι έγκυος ή όχι η Αγγελική Ηλιάδη.

Cover OK! 427

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR