counter

Τα προσόντα της... ξεχειλίζουν από παντού!

Τα προσόντα της... ξεχειλίζουν από παντού!
Τα προσόντα της... ξεχειλίζουν από παντού!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Οι πληθωρικές της καμπύλες ήταν ανέκαθεν το επίκεντρο των φωτογραφικών φλας και σε κάθε της εμφάνιση η 31χρονη reality star Κim Kardashian κεντρίζει τα βλέμματα με τα …πλούσια και ασυγκράτητα σωματικά της προσόντα.

Η Κim Kardashian γνωρίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και πώς να προωθεί σε αυτήν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή. Έχοντας χάσει 25 κιλά, μετά την γέννηση της μικρής της κόρης Νοrth West, η Κim έχει οπλιστεί και πάλι με αυτοπεποίθηση για την εξωτερική της εμφάνιση και φροντίζει να την αναδεικνύει σε κάθε περίσταση.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την reality star στο Los Angeles με ένα outfit που αποκάλυπτε για πολλοστή φορά τον…βαθύτερο εσωτερικό της κόσμο! Η Κim φορώντας ένα λευκό Τ-Shirt, ένα καμηλό παλτό και ψιλοτάκουνα πέδιλα έδειχνε σίγουρη για τον εαυτό της αφού ήξερε ότι και πάλι θα αποσπάσει την προσοχή με τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Κim Kardashian, όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της, κατάφερε να επιτύχει απώλεια βάρους με έντονη άσκηση και στερήσεις στην διατροφή της και όχι με πλαστικές και λιποαναρροφήσεις για τις οποίες κατηγορήθηκε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR