counter

Και κάπως έτσι... μας εύχεται Καλή Χρονιά από το Miami!

Και κάπως έτσι... μας εύχεται Καλή Χρονιά από το Miami!
Και κάπως έτσι... μας εύχεται Καλή Χρονιά από το Miami!

Τη θερμοκρασία στο κόκκινο ανέβασε η Μολδαβή καλλονή Olga Kent, η οποία αναδύθηκε από τα καταγάλανα νερά του Miami και έκανε τους λουόμενους να παραμιλούν κυριολεκτικά. Με το θανατηφόρο κορμί της με τις τέλειες αναλογίες και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας ένα κατακόκκινο μαγιό.

Με το καυτό Brazilian κατακόκκινο μπικίνι η Olga Kent ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους χαρίζοντας μοναδικά καρέ στο φωτογραφικό φακό των παπαράτσι που δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν από πάνω της. Γιορτινή, sexy και με το κακακόκκινο μαγιό ευχήθηκε "καλή χρονιά" με τον τρόπο της!

Το κορμί της είναι θανατηφόρο, τα πόδια της ατελείωτα, καλλίγραμμα, τα οπίσθια της αψηφούν το νόμο της βαρύτητας ενώ πραγματικά και να ψάξεις… ψεγάδι δε θα βρεις. Η ξανθιά κούκλα Μολδαβή έχοντας μια καλή της φίλη για παρέα δεν έλεγε να βγει από το νερό και μαγνήτισε τα βλέμματα που δε μπορούσαν να σταματήσουν να την χαζεύουν.

Η 25χρονη Olga Kent πέρασε τις μέρες των εορτών στο Miami και αναστάτωσε πολύ κόσμο κάθε φορά που στεκόταν όρθια μπροστά στη θάλασσα ή έκανες τις βουτιές της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR