counter

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε "ινκόγκνιτο" από τις Μαλδίβες

Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε "ινκόγκνιτο" από τις Μαλδίβες
Ελένη Μενεγάκη: Επέστρεψε "ινκόγκνιτο" από τις Μαλδίβες

Την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και του αγαπημένου της επιχειρηματία  συντρόφου της από το δεκαήμερο εξωτικό ταξίδι τους κατέγραψε ο φακός του ΟΚ! το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι μαζί με τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, τον 11χρονο Άγγελο, την 8χρονη Λάουρα και την 6χρονη Βαλέρια, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με πτήση της Qatar Airlines στις 5 το απόγευμα, ενώ μόλις 20 λεπτά αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο των αφίξεων με τις αποσκευές τους.

Παρότι ο ακριβής προορισμός τους δεν έχει επιβεβαιωθεί από την παρουσιάστρια, όλα δείχνουν πως πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων στις Μαλδίβες. Μάλιστα και η καλή τους φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα μία φωτογραφία της στο Facebook με μαγιό και φόντο ένα εξωτικό τοπίο.

“Χρόνια πολλά! Μέρες αγάπης για όλο τον κόσμο. Ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια μας” έγραψε τα Χριστούγεννα στοTwitter της η Ελένη Μενεγάκη - αυτή ήταν και η μοναδική της “παρουσία” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διάστημα της απουσίας της.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Cover OK! 426

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR