counter

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού της!

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού της!
Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του μωρού της!

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα και το φύλο του μωρού της. Η παρουσιάστρια που διανύει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της αποκάλυψε στη "Real Life" το φυλο του μωρού της! Η Φαίη Σκορδά περιμένει αγόρι και θα το ονομάσουν Δημήτρη!

Η Φαίη Σκορδά είπε στην εφημερίδα πως το αγοράκι που περιμένουν θα πάρει το όνομα του πατέρα της: "Περιμένουμε τον Δημήτρη μας! Δεν με απασχόλησε καθόλου αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά. Το μόνο που ήθελα είναι να έχει μικρή διαφορά ηλικίας με τον Γιάννη".

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους και νοιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το χαρμόσυνο νέο το έχουν μοιραστεί ήδη με τον μικρό τους Γιάννη που περιμένει με χαρά να έρθει στον κόσμο το αδερφάκι του: "Το μοιραστήκαμε μαζί του από την πρώτη στιγμή, όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ το συζητάω μαζί του και οι κουβέντες μας από εδώ και πέρα θα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες. Το πρωί βέβαια με ρώτησε αν ο Δημήτρης βγήκε…" είπε η παρουσιάστρια στη συνέντευξη της.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν απασχολούν καθόλου την παρουσιάστρια, το μόνο που θέλει είναι να έχει μια καλή εγκυμοσύνη: "Στον Γιάννη έβαλα τα περισσότερα τους δυο τελευταίους μήνες. Θυμάμαι, ότι είχα μια τεράστια κοιλιά με δυο λεπτά ποδαράκια από κάτω. Όταν η ζυγαριά έδειξε 27 κιλά παραπάνω, απλώς σταμάτησα να ζυγίζομαι.  Είναι ένα θέμα που πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR