counter

Άννα Πρέλεβιτς: Βραδινή έξοδος με την αδελφή της

Άννα Πρέλεβιτς: Βραδινή έξοδος με την αδελφή της
Άννα Πρέλεβιτς: Βραδινή έξοδος με την αδελφή της

Στο νυχτερινό κέντρο Acro διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου η Άννα Πρέλεβιτς, αλλά όχι μόνη. Στο πλευρό της ήταν η καλλονή αδερφή της, Τέα.

Τέα Πρέλεβιτς: Η πανέμορφη αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς

Η Τέα Πρέλεβιτς είναι η μικρότερη αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς και, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η ομορφιά είναι θέμα γονιδίων. Αν και το 2010, η Άννα ήταν εκείνη που στέφθηκε Σταρ Ελλάς, αν υπήρχε συμμετοχή και της Τέα στον διαγωνισμό ομορφιάς, η μάχη για να ανακηρυχτεί η νικήτρια θα ήταν δύσκολη!

Η Τέα Πρέλεβιτς ζει στο Λονδίνο και σπουδάζει Χρηματοοικονομικά στο London Metropolitan University. Μάλιστα στο παρελθόν έχει υπάρξει πρωταθλήτρια Ελλάδος στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Εδώ και ενάμιση χρόνο ο οίκος μόδας "Burberry” την επέλεξε για να συνεργαστούν στο επίπεδο της επικοινωνίας αν και θα μπορούσε κάλλιστα είναι το κεντιρκό π΄ροσωπο της διαφημιστικής του καμπάνιας. Η Τέα και η Άννα γεννήθηκαν στο Βελιγράδι, μεγάλωσαν στην Ελλάδα και εκτός από αγαπημένες αδερφές, είναι και αχώριστες φίλες. Είναι κόρες του μπασκετμπολίτσα Μπρανισλάβ Πρέλεβιτς και της Νεβένα Πρέλεβιτς.

Οι δυο τους απόλαυσαν μια εορταστική βραδιά ακούγοντας τις επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη και διασκέδασαν με την καρδιά τους μαγνητίζοντας τα φλας των φωτογράφων!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR