counter

Πρεμιέρα για Σταμάτη Γονίδη – Έλλη Κοκκίνου και Στέλλα Καλλή στην Ιερά Οδό

Πρεμιέρα για Σταμάτη Γονίδη – Έλλη Κοκκίνου και Στέλλα Καλλή στην Ιερά Οδό
Πρεμιέρα για Σταμάτη Γονίδη – Έλλη Κοκκίνου και Στέλλα Καλλή στην Ιερά Οδό

Δυναμική πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής στην Ιερά Όδο, ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή. Ο Σταμάτης Γονίδης που ηγείται του σχήματος είχε τη χαρά να επανέλθει στις πίστες έχοντας στο πλευρό του δυο δυναμικές και εκρηκτικές αιθέριες υπάρξεις που άφησαν το κοινό άφωνο τόσο με τις ερμηνείες και το κέφι τους όσο και με τις sexy και αποκαλυπτικές δημιουργίες που φόρεσαν.

Με ανεβασμένη διάθεση και όρεξη καλωσόρισε το κοινό του και τους τραγούδησε αγαπημένες και παλιές του επιτυχίες. Έκπληξη προκάλεσε το στυλ του Σταμάτη Γονίδη που επέλεξε πιο rock ύφος στα ρούχα του.

Η Έλλη Κοκκίνου μάγεψε το κοινό

Η εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου έκανε την εμφάνισή της στην πίστα με μαύρο κοστούμι το οποίο όμως αναδείκνυε το πληθωρικό της μπούστο καθώς η σχισμή του top Της ήταν τόσο βαθειά που άφηνε τη φαντασία των ανδρών να οργιάζει. Ανανεωμένη λαμπερή και πάντοτε όμορφη, έδωσε όλη την ενέργεια πάνω στην πίστα και χάριζε χαμόγελα στους θαμώνες του μαγαζιού. Στο δεύτερο πρόγραμμα της ήταν το ίδιο εντυπωσιακή μέσα από το μακρύ φόρεμα της που είχε αρκετή διαφάνεια και άφηνε να φανούν τα καλογυμνασμένα σημεία του κορμιού της.

Η Στέλλα έβαλε φωτιά στα κόκκινα

Η Στέλλα Καλλή με τη σειρά της ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη αφού το σύνολο της μας έκανε να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Επέλεξε κόκκινες αποχρώσεις, δαντέλα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Μαζί τους στην Ιερά οδό εμφανίζονται και οι Nigma που έδωσαν τη δική τους πινελιά με τα δικά τους τραγούδια και το προσωπικό τους στυλ.

Στην λαμπερή αυτή πρεμιέρα στην Ιερά οδό, έδωσαν το παρών ο Φοίβος που συνεργάζεται με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή, ο Πάνος Καλλίδης, οι Master Tempo και οι Rec

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR