counter

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη υπέγραψαν πριν λίγες μέρες σύμφωνο συμβίωσης. 

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλαδή μια συμβολαιογραφική πράξη η οποία καταχωρεί τα δικαιώματα τους ως ζευγάρι απέναντι στα παιδιά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, με το σύμφωνο συμβίωσης, ρύθμισαν επίσης  την κοινή τους περιουσία και όλα όσα έχουν αποκτήσει το διάστημα που είναι μαζί!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια, όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να χορέψουν τον χορό το Ησαΐα. 

Πολλά είναι τα ζευγάρια της σόουμπιζ που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Πρόσφατα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχτηκε πως υπέγραψε τον συγκεκριμένο σύμφωνο με την αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα.

Επίσης σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, ακούγεται ότι ο αγαπημένος μας Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν βάλει πλώρη για την Αμερική. Φήμες αναφέρουν ότι το λαμπερό ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση και σκέφτεται να αφήσει πίσω τη μαμά πατρίδα και να ζήσουν με τα παιδιά τους στις ΗΠΑ καθώς ο Σάκης Ρουβάς κυνηγάει και πάλι το όνειρο της διεθνούς καριέρας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR