counter

Σύζυγος πολύ γνωστού ηθοποιού, στις οντισιόν του "The Voice"

Σύζυγος πολύ γνωστού ηθοποιού, στις οντισιόν του "The Voice"
Σύζυγος πολύ γνωστού ηθοποιού, στις οντισιόν του "The Voice"

Η Μαρία Εγγλέζου, σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, υποψήφια στο "Τhe Voice"!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μαρία Εγγλέζου έλαβε την αποφάση να δοκιμάσει τις φωνητικές της ικανότητες στο show του ANT1, "The Voice" που προσεχώς αναμένεται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. H Mαρία Εγγλέζου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον ηθοποιό την άνοιξη του 2010 και είναι ο άνθρωπος που την στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Η Μαρία Εγγλέζου τον φετινό χειμώνα εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fever” συμμετέχοντας στο μουσικό σχήμα του Βασίλη Καρρά, της Ελένης Φουρέιρα και του Νίκου Οικονομόπουλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στις οντισιόν του "The Voice" το πρωί  της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου, χωρίς την συνοδεία του συζύγου της Μιχάλη Ιατρόπουλου, ούσα αγχωμένη παρά το ότι έχει σημειώσει πολύχρονη πορεία στο τραγούδι. Η Μαρία Εγγλέζου, στοχεύει μέσα από την συμμετοχή της στο πολυαναμενόμενο show του ΑΝΤ1 να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό και να κατακτήσει τις καρδιές του με την φωνή της.

Η πρόταση γάμου-έκπληξη του Μιχάλη Ιατρόπουλου στην Μαρία Εγγλέζου

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο έρωτας του Μιχάλη Ιατρόπουλου και της Μαρίας Εγγλέζου κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από μια πρόταση γάμου-έκπληξη του Μιχάλη Ιατρόπουλου, καθώς εκείνος δεν δίστασε να γράψει τραγούδι για εκείνη και να της αφιερώσει στην πίστα αναθέτοντας σε καλό τους φίλο να τον ερμηνεύσει.

Μαρία Εγγλέζου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR