counter

Ποιο το φύλο του μωρού της Φαίης Σκορδά που διανύει την 2η εγκυμοσύνη;

Ποιο το φύλο του μωρού της Φαίης Σκορδά που διανύει την 2η εγκυμοσύνη;
Ποιο το φύλο του μωρού της Φαίης Σκορδά που διανύει την 2η εγκυμοσύνη;

Την πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της που πρώτο είχε αποκαλύψει το ΟΚ! παραδέχτηκε η 33χρονη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά η οποία το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου ως πρέσβειρα για δεύτερη χρονιά του κοινωνικού προγράμματος Playmobil Play & Give, βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Playmobil για τα παιδιά του συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”.

Η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος στις τηλεοπτικές κάμερες και ότι σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Μάλιστα εξήγησε ότι στον γιο της Γιάννη δεν έχουν πει κάτι: “Θεωρώ από αυτά που έχω διαβάσει ότι είναι ακόμα νωρίς”.

Αν και η  εγκυμονούσα Φαίη Σκορδά δήλωσε στην ίδια εκδήλωση ότι δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του δεύτερου παιδιού της, οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι θα είναι και πάλι αγόρι. “Επειδή ακόμα δεν έχει σιγουρευτεί, δεν θέλει να το ανακοινώσει δημόσια, ωστόσο το έχει συζητήσει με ανθρώπους του στενού της κύκλου και είναι κατενθουσιασμένη” περιγράφει πηγή στο ΟΚ!.

Σε αυτή την περίπτωση πάντως θα του δώσουν το όνομα του πατέρα της Δημήτρη. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει στο παρελθόν στον αέρα του πρωινού ότι το δεύτερο μωρό τους θα πάρει όνομα από την οικογένεια της Φαίης Σκορδά: “Είχαμε πει ότι το πρώτο παιδί αν είναι αγόρι, θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Γιάννης. Αν κάνουμε δεύτερο παιδί κάποια στιγμή, θα πάρει όνομα από το σόι της Φαίης, είτε είναι αγοράκι είτε είναι κοριτσάκι”.

Η Φαίη Σκορδά διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ακόμη ταλαιπωρείται από τα δυσάρεστα συμπτώματα του πρώτου καιρού.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

Εξώφυλλο ΟΚ 423

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR