counter

Αποκαλυπτικός Γιώργος Μαζωνάκης - Το one night stand, το sex, τα μπινελίκια: "Ξερνάω όταν..." (Video)

Αποκαλυπτικός Γιώργος Μαζωνάκης - Το one night stand, το sex, τα μπινελίκια: "Ξερνάω όταν..." (Video)
Αποκαλυπτικός Γιώργος Μαζωνάκης - Το one night stand, το sex, τα μπινελίκια: "Ξερνάω όταν..." (Video)

Γιώργος ΜαζωνάκηςΟ Γιώργος Μαζωνάκης κλείνει 20 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι και αναμφισβήτητα είναι ένας διαχρονικός  καλλιτέχνης που έχει σημαδέψει την ελληνική δισκογραφία τόσο με τη φωνή του και τα τραγούδια του όσο και με τις ανατρεπτικές και τολμηρές εμφανίσεις του. Είναι αυθεντικός, δεν κοπιάρει και του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα και να εξελίσσεται.

Για πρώτη φορά μιλάει για όλα! Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν αποσπάσματα με τις απόψεις του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος δε φοβάται να μιλήσει ανοιχτά σε οποιαδήποτε ερώτηση. Σε αυτή την εικοσαετία πορεύτηκε με μια προσωπικότητα αντισυμβατική, χωρίς εκπτώσεις, με αντιφάσεις που κάποτε υπήρξαν και ζωηρές, με αρκετά διαστήματα σιωπής και απομάκρυνσης από τα ΜΜΕ.

Ξεκίνησε να τραγουδά στα 16 του χρόνια. Πλέον μεγάλωσε και έχει αλλάξει. Είναι ώριμος συνειδητοποιημένος και δηλώνει πως του αρέσει η ηλικία στην οποία βρίσκεται τώρα. Aναφέρεται και στα “μπινελίκια” που του φεύγουν πάνω στην πίστα! Υπάρχει και μια περίπτωση κατά την οποία όπως λέει και ο ίδιος “ξερνάει”! Τι είναι άραγε αυτό που κάνει το Γιώργο Μαζωνάκη να θέλει να ξεράσει; Το βίντεο που ακολουθεί είναι άκρως απολαυστικό και ο χειμαρρώδης τραγουδιστής μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα.

Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στην συντροφικότητα και τις σχέσεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι άρχισε να το βρίσκει με τη συντροφικότητα τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ παραδέχεται ότι οι σχέσεις της μια βραδιάς ήταν πολύ εύκολη υπόθεση για εκείνον.

To video που θα παρακολουθήσετε κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου με τη συλλεκτική έκδοση «Με Λένε Γιώργο – 20 Χρόνια Γιώργος Μαζωνάκης». Αναλυτικά η πολυτελής συσκευασία περιλαμβάνει:

3 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του [Συνολικά 52 τραγούδια! – από τα πρώτα σουξέ «Ανήκω Σε Μένα» και «Με Τα Μάτια Να Το Λες» (1993) μέχρι το «Καλώς Σας Βρήκα Φίλοι» (2013)]

1 CD με δεκαεννιά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη διαλεγμένα προσωπικά από τον ίδιο.

Το DVD «Με Λένε Γιώργο» με σπάνια πλάνα αρχείου, live από τη συναυλία του περασμένου καλοκαιριού στο Κατράκειο, προσωπικές στιγμές του καλλιτέχνη και αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλάει πρώτη φορά για όλα! (Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος. Διάρκεια: 60’)

+ ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΩΡΟ!!!

Μοντέρνο unisex σκουλαρίκι από την προσωπική συλλογή του Γιώργου Μαζωνάκη, σχεδιασμένο από τη γνωστή σχεδιάστρια Έλενα Σύρακα, αξίας 50 ΕΥΡΩ (επιπλατινωμένος υποαλλεργικός μπρούντζος με μαγνητικό κούμπωμα –φοριέται σε αφτιά και μύτη χωρίς να χρειάζεται τρύπα!)

Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί στις 12 Δεκεμβρίου από την Cobalt Music σε συνεργασία με την Heaven Music στην τιμή των 45 ευρώ.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR