counter

Λάκης Λαζόπουλος - Μιμή Ντενίση: Οι "άσπονδοι" εχθροί συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Λάκης Λαζόπουλος - Μιμή Ντενίση: Οι "άσπονδοι" εχθροί συναντήθηκαν για πρώτη φορά
Λάκης Λαζόπουλος - Μιμή Ντενίση: Οι "άσπονδοι" εχθροί συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Λάκης Λαζόπουλος Μιμή Ντενίση

Μια από τις πιο δυνατές και σκληρές κόντρες που κρατούν ακόμη καλά στο χώρο της showbiz είναι αυτή του Λάκη Λαζόπουλου και της Μιμής Ντενίση. Οι δυο άσπονδοι εχθροί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη πρεμιέρα της παράστασης “Τα μούτρα” στο θέατρο Χώρα και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά.

Η Μιμή Ντενίση και ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασαν στο θέατρο με λίγα λεπτά καθυστέρηση και πέρασαν αρκετή ώρα στο φουαγιέ. Σε δηλώσεις που έκαναν στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν την πρεμιέρα της παράστασης απέφυγαν να πουν πολλά ο ένας για τον άλλο ενώ άφησαν να εννοηθεί ότι δεν έτυχε να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο για να χαιρετηθούν.

Οι άσπονδοι εχθροί αν και ήταν ώρα στο φουαγιέ του θεάτρου προσποιούνταν ότι δεν συμβαίνει τίποτα και δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά. Μάλιστα και κατά τη διάρκεια της παράστασης οι δυο τους κάθονταν στην πρώτη σειρά με λίγες μόνο θέσεις διαφορά ο ένας από τον άλλο και για ακόμη μια φορά δεν χαιρετήθηκαν δείχνοντας αδιαφορία ο ένας για τον άλλο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος όταν ερωτήθηκε για το αν είδε την άσπονδη εχθρό του απάντησε: “Όλοι την είδαμε”. Με το δικό του τρόπο απέφυγε οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά για την Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση με τη σειρά της πέταξε το καρφάκι της για το Λάκη Λαζόπουλο λέγοντας: “Όταν πάμε στο θέατρο δε σχολιάζουμε τους θεατές αλλά τους ηθοποιούς που παίζουν στην παράσταση”.

Όσο για τους παρευρισκόμενους; Δεν υπήρχε κάποιος που δεν κοίταξε τους δυο άσπονδους εχθρούς από περιέργεια για να διαπιστώσουν αν θα ανταλλάξουν έστω και ένα βλέμμα. 

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR