counter

Νέα περιπέτεια: Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά στο FTHIS.GR μέσα από τη ΓΑΔΑ

Νέα περιπέτεια: Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά στο FTHIS.GR μέσα από τη ΓΑΔΑ
Νέα περιπέτεια: Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά στο FTHIS.GR μέσα από τη ΓΑΔΑ

Λάκης Γαβαλάς

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε το πρωί μαζί με τον δικηγόρο του στην ΓΑΔΑ, για χρέη που προέκυψαν από κτίρια που είχε παραχωρήσει στο ελληνικό δημόσιο. Ο Λάκης Γαβαλάς ενημερώθηκε πως εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα για χρέη στο δημόσιο, ύψους περίπου 700.000 ευρώ που προέρχονται από φόρους σε ακίνητα τα οποία κατείχε και είναι η τέταρτη φορά που μπλέκεται σε ανάλογη νομική περιπέτεια. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Λάκη Γαβαλά που μίλησε για όλα μέσα από την ΓΑΔΑ.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξανά στην ΓΑΔΑ

"Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ΓΑΔΑ. Είμαι θύμα της γραφειοκρατείας. Είμαι εδώ για χρέη ακινήτων τα οποία δεν μου ανήκουν πια, αλλά στο ελληνικό δημόσιο. Δεν τα βάζω με τους ανθρώπους εδώ, κι αυτοί θέλουν να κάνουν την δουλειά τους. Θα ηρεμήσω από όλα αυτά, όταν η Ελλάδα παγκοσμιοποιηθεί", ήταν τα πρώτα λόγια του Λάκη Γαβαλά.

Το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο Κολωνάκι

Ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στο σημερινό άνοιγμα του καταστήματός του στο Κολωνάκι, χωρίς να χάνει το χιούμορ του. "Σήμερα στις 12 ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει το κατάστημα, όπως κι έγινε. Φυσικά δεν μπορούσα να είμαι εκεί, αλλά ελπίζω αν όχι σήμερα, αύριο να πάω. Δεν είμαι πωλητής για να πρέπει να είμαι εκεί από την πρώτη στιγμή! Δεν έγιναν σήμερα τα επίσημα εγκαίνια όπως γράφτηκε, αλλά το άνοιγμα του καταστήματος απλώς. Όλα είναι στη θέση τους, φτιαγμένα στην εντέλεια. Τώρα έτυχε να έχω "ένα γύρισμα" στη ΓΑΔΑ και μετά ένα γύρισμα για το Dancing with the Stars στους Αγίους Αναργύρους. Το πρόγραμμά μου είναι γεμάτο ανατροπές όπως βλέπετε", είπε αστειευόμενος ο Λάκης Γαβαλάς.

Γαβαλάς μαγαζί Κολωνάκι

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR