counter

Δείτε πως είναι σήμερα η "σεξουαλική - γατούλα" των βιντεοταινιών, Ισμήνη Καλέση

Δείτε πως είναι σήμερα η "σεξουαλική - γατούλα" των βιντεοταινιών, Ισμήνη Καλέση
Δείτε πως είναι σήμερα η "σεξουαλική - γατούλα" των βιντεοταινιών, Ισμήνη Καλέση

Η Ισμήνη Καλέση βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου στα εγκαίνια καταστήματος ρούχων στο Χαλάνδρι. Η ηθοποιός, έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, ντυμένη πολύ μοντέρνα αλλά και σέξι, αποδεικνύοντας πως ο χρόνος είναι σύμμαχός της κι εκείνη προσαρμόζεται στην μόδα της εποχής.

Η Ισμήνη Καλέση, με μαύρο μίνι φόρεμα γεμάτο παγιέτες, κολιέ από μαργαριτάρια και εκκεντρικά πέδιλα, πόζαρε χαμογελώντας πλατιά στον φωτογραφικό φακό. Η Ισμήνη Καλέση γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη αλλά και στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, παρακολούθησε μαθήματα χορού και πιάνου, ενώ την κέρδισε η υποκριτική. Και μπορεί να έχει συγγράψει παιδικά παραμύθια και να έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όμως, όπως έχει παραδεχτεί δε ζούσε ποτέ από το επάγγελμά της.

Η Ισμήνη Καλέση έχει πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολλές ταινίες που βγήκαν σε μορφή βιντεοκασέτας, ενώ τον Οκτώβριο του 1988 φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy, στο στούντιο του Τάκη Διαμαντόπουλου. Η ηθοποιός δεν έκανε απέκτησε παιδιά, αλλά είναι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος με τις επιλογές της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR