counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities. Δείτε φωτογραφίες

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στο νυχτερινό κέντρο Acro, που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης και συμμετέχει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, διασκέδασαν πολλοί επώνυμοι. Ο Λάκης Γαβαλάς, η Βίκυ Κουλιανού, ο Νίκος Βουλιώτης και η σύζυγός του Όλγα Καρπαθάκη, ήταν μερικοί από αυτούς.

Στο Κέντρο Αθηνών που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη διασκέδασε ο Βαγγέλης Ταρασιάδης και η Δέσποινα Καμπούρη. Το ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο, απόλαυσε τις επιτυχίες των τραγουδιστών.

Κατάστημα ρούχων στο Χαλάνδρι έκανε εγκαίνια πριν λίγες μέρες, με πολλούς επώνυμους καλεσμένους. Η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Μπεκατώρου, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Θωμαή Απέργη και η Ευγενία Μανωλίδου, ήταν μερικοί από αυτούς.

Η "Ένωση Επτανήσιων Ελλάδας" πραγματοποιήσε την 2η κατά σειρά βράβευση διακεκριμένων προσωπικοτήτων, με καταγωγή από τα Επτάνησα, με σκοπό να αναδείξει και βραβεύσει Επτανήσιους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και καταξιωθεί, ο καθένας στο χώρο που εκπροσωπεί και τη θέση που κατέχει. Με αλφαβητική σειρά: Παναγιώτης Βάρδας, Γιάννης Δοϊκας, Γιώργος Κασιμάτης, Γιώργος Κατσαρός, Κάλια Κουβά, Δημήτρης Παϊζης, Γιώργος Παξινός, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Πολίτης, Σάκης Ρουβάς, Τζένη Ρουσσέα, Μαρία Φαραντούρη, Σπύρος Φλογαϊτης.

Το Θέατρο ΗΒΗ παρουσιάζει την κωμωδία ΤΟΚ ΤΟΚ του Laurent Baffie σε σκηνοθεσία του Κώστα Σπυρόπουλου. Κείμενο: Κώστας Σπυρόπουλος, Κατερίνα Μπέη. Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Σπυρόπουλος, Χρήστος Βαλαβανίδης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θωμαή Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ο Παντελής Παντελίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται. Η Πάολα, η Τάμτα και ο Stan, που μοιράζονται μαζί του την πίστα του Teatro, του ετοίμασαν τούρτα σε σχήμα κιθάρας. Τις ευχές τους, του έδωσαν από κοντά ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και ο Μπρούνο Τσιρίλο με την Έλενα Ασημακοπούλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR