counter

H Kim Kardashian αγόρασε το τζιν της σκισμένο από παντού και πλήρωσε 1.617 ευρώ

H Kim Kardashian αγόρασε το τζιν της σκισμένο από παντού και πλήρωσε 1.617 ευρώ
H Kim Kardashian αγόρασε το τζιν της σκισμένο από παντού και πλήρωσε 1.617 ευρώ

Σε βραδινή έξοδο απαθανάτισαν οι παπαράτσι την Kim Kardashian και τον αρραβωνιαστικό της Kanye West που πρόσφατα έγιναν γονείς. Οι δυο τους ντυμένοι με casual outfit βγήκαν από το σπίτι με εμφανή πεσμένη διάθεση. Η Kim Kardashian μάλιστα, εντυπωσίασε με το τζιν που φορούσε το οποίο ήταν σκισμένο από παντού και κόστιζε 1.617 ευρώ!

Οι δυο star που απασχολούν συχνά τα Μ.Μ.Ε. με τα καμώματα τους και φροντίζουν να συγκεντρώνουν τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας πάνω τους κάθε φορά που εμφανίζονται ήταν ντυμένοι σαν διδυμάκια.

Ντυμένοι με ίδιο look

O Kanye West έδειχνε στυλάτος με το λευκό απλό T – Shirt και το τζιν παντελόνι που φορούσε. Ενώ ένα μακρύ παλτό ολοκλήρωνε το άψογο στυλ του. Παρόμοιο outfit είχε και η πληθωρική Kim Kardashian, η οποία φορούσε ένα λευκό T – shirt με μια σχισμή πάνω από το στήθος και ένα τζιν παντελόνι YSL που ήταν σκισμένο από παντού και κόστιζε 1.617 ευρώ. Τα σκισήματα του τζιν της είχαν ασημένιες λεπτές διακριτικές αλυσιδίτσες που έκαναν ωραία αντίθεση με τις κλωστές του τζιν αλλά και 1.617 ευρώ για τζιν παντελόνι είναι ακραία αγορά! Το σύνολο της συμπλήρωνε ένα ζευγάρι κομψές μαύρες γόβες και ένα ημίπαλτο σε σκούρο χρώμα.

Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια εμφάνιση η πληθωρική star ειδικά μετά το video clip για το καινούριο τραγούδι "Bound 2" του αρραβωνιαστικού της, Kanye West. Οι δυο τους βρίσκονταν πάνω σε μία μοτοσυκλέτα με τον Kanye West οδηγό, και την Kim Kardashian να είναι γυμνόστηθη έτοιμη για σεξουαλική πράξη. Σκηνή που δεν παρέπεμπε σε μητέρα.  

Ο Τύπος τους αποκαλεί "Kimye"

Μάλιστα ο ξένος Τύπος έχει βγάλει και παρατσούκλι στο ζευγάρι και κάθε φορά που αναφέρονται στην Kim Kardashian και στον σύντροφο της τους γράφουν με το όνομα “Kimye”. H βασίλισσα των ριάλιτι λοιπόν μπορεί να εντυπωσίασε με το πανάκριβο τζιν σκισμένο αλλά τα πεσμένα μούτρα της δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Η κακή της διάθεση οφείλεται όπως ακούγεται στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ξόδεψε μια περιουσία για λιποαναρρόφηση, ώστε να βγει φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από τα 22 κιλά που είχε βάλει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ας μην την στενοχωρεί, λοιπόν, ο Τύπος για να μην πηγαίνει και αφήνει περιουσίες για σκισμένα τζιν, τη στιγμή που ο πλανήτης πεινάει. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR