counter

Aston Kutcher και Mila Kunis έκαναν ευθανασία στο σκυλί τους

Aston Kutcher και Mila Kunis έκαναν ευθανασία στο σκυλί τους
Aston Kutcher και Mila Kunis έκαναν ευθανασία στο σκυλί τους

Kunis- Kutcher

Συντετριμμένος ο Aston Kutcher κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του τον αγαπημένο του σκύλο, τον καλύτερο του φίλο! Ο διάσημος ηθοποιός φανερά στενοχωρημένος πηγαίνει τον σκύλο του στον κτηνίατρο για να του κάνει ευθανασία. Στο πλευρό του, όπως πάντα, για να τον στηρίξει η σύντροφος του Mila Kunis, με την οποία έχουν αρραβωνιαστεί, και μόλις βγει το διαζύγιο του από την Demi Moore, θα παντρευτούν.

Η συγκίνηση στο πρόσωπο του Aston Kutcher, καθώς μεταφέρει το άρρωστο bulldog του, είναι εμφανής.  Ο ηθοποιός είναι απαρηγόρητος, που αναγκάστηκε να πάει το ετοιμοθάνατο σκυλάκι του για ευθανασία! 

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι αγαπάει τα σκυλιά και πέρυσι υιοθέτησαν ένα ταλαιπωρημένο αδέσποτο. 'Oπως βλέπεται και στη φωτογραφία, ο Ashton Kutcher κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του το αγαπημένο του κατοικίδιο, το οποίο δεν θέλει με τίποτα ν΄αποχωριστεί. Η Mila Kunis εξήγησε στους paparazzi το λόγο της επίσκεψης τους στο νοσοκομείο ζώων, λέγοντας τους πως έπρεπε να πάνε το σκυλάκι για ευθανασία, μιας και ήταν πολύ άρρωστο.

Aston Kutcher

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR