counter

Η Nicole Scherzinger ντύθηκε catwoman και βγήκε έξω χωρίς εσώρουχο

Η Nicole Scherzinger ντύθηκε catwoman και βγήκε έξω χωρίς εσώρουχο
Η Nicole Scherzinger ντύθηκε catwoman και βγήκε έξω χωρίς εσώρουχο

Σε βραδινή της έξοδο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την sexy Nicole Scherzinger, η οποία απ’ ότι φαίνεται ξέχασε ότι το Halloween τελείωσε και εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα σαν της catwoman και μάλιστα χωρίς εσώρουχο. Η διάσημη τραγουδίστρια συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά με την απίστευτα προκλητική της εμφάνιση στο εστιατόριο ”Sushi Samba” το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο.

Η Nicole Scherzinger που εντυπωσιάζει σαν κριτής του διάσημου σόου τραγουδιού, “X – factor”, αυτή τη φορά ντύθηκε catwoman και ξέχασε να βάλει εσώρουχο. Τα πλαϊνά της ανθρακί ολόσωμης φόρμας ήταν σαν δίχτυ με μεγάλες τρύπες που πρόδιδαν το γεγονός ότι η sexy τραγουδίστρια είχε ξεχάσει να φορέσει εσώρουχο.

Η ολόσωμη φόρμα που θύμιζε την στολή της catwoman είναι δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Julien Macdonald για το 2013. Η 35χρονη τραγουδίστρια – κριτής , που από το καλοκαίρι είναι ελεύθερη παρευρέθηκε σε πάρτι που διοργάνωσε το εστιατόριο, το οποίο συνδυάζει ιαπωνική, βραζιλάνικη και περουβιανή κουζίνα.

Μετά από το χωρισμό της από τη μακροχρόνια σχέση της με τον “πιλότο” της Formula 1, Lewis Hamilton η sexy Nicole Scherzinger γίνεται όλο και πιο τολμηρή στις εμφανίσεις της και δεν είναι λίγες οι φορές που οι ενδυματολογικές της επιλογές δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία των ανδρών αφού φροντίζει να τα “δίνει απλόχερα στο πιάτο”. Αυτή τη φορά όμως παρέπεμπε στην κινηματογραφική catwoman και μάλιστα δεν φορούσε ούτε εσώρουχο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR