counter

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βόλτα με το γιο του Μάξιμο

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βόλτα με το γιο του Μάξιμο
Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βόλτα με το γιο του Μάξιμο

Βγήκαν βόλτα οι δυο τους και έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση! Ο λόγος για τον πορτιέρο, Αλέξανδρο Τζόρβα και τον κατάξανθο κούκλο γιο του, Μάξιμο. Ο τερματοφύλακας πήρε το γιο του αγκαλιά και βγήκε βόλτα στα μαγαζιά.

Δε χρειάζεται να περιγράψουμε τι έγινε στο εμπορικό κέντρο που πατέρας και γιος περιφέρονταν στα μαγαζιά. Δεν ήξεραν ποιον από τους δυο να κοιτάξουν. Ο μικρός Μάξιμος που σήμερα είναι 15 μηνών είχε πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο μικρούλης έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δυο γονείς, έχει κατάξανθα μαλλάκια και άψογο στυλ σαν του μπαμπά του.

Ο γοητευτικός Αλέξανδρος Τζόρβας που ο γυναικείος πληθυσμός αναστατώνεται κάθε φορά που μπαίνει στα γήπεδα, ήταν ντυμένος σαν μοντέλο που ετοιμαζόταν να φωτογραφηθεί για editorial σε περιοδικό μόδας. Φορούσε μαύρο παντελόνι με μαύρο στενό πουλόβερ ενώ από μέσα είχε επιλέξει ένα λευκό πουκάμισο. Περπατούσε έχοντας στην αγκαλιά του το γιο του και οι γυναίκες γύρω τους απλά χάζευαν!

Από τη βόλτα έλειπε η σύζυγος του Χρυσαυγή Ατσιδάκου, η οποία παρέμεινε σπίτι να φροντίζει το νέο μέλος της οικογενείας τους, την κορούλα τους η οποία είναι περίπου σαράντα ημερών. Πρόσφατα, η όμορφη δικηγόρος και σύζυγος του διεθνούς τερματοφύλακα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι γεμίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στην οικογένειά της.

Το ζευγάρι πλέον μένει στην Ελλάδα αφού ο Αλέξανδρος Τζόρβας έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Genoa όπου αγωνιζόταν και τώρα περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνοντας τον γαλανό ουρανό της χώρας μας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR