counter

Πέτρος Λαγούτης: "Έχω να ερωτευθώ 15 χρόνια"

Πέτρος Λαγούτης: "Έχω να ερωτευθώ 15 χρόνια"
Πέτρος Λαγούτης: "Έχω να ερωτευθώ 15 χρόνια"

Παναγιώτης Λαγούτης

Ο Πέτρος Λαγούτης αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Down Town της Κύπρου πως έχει 15 χρόνια να ερωτευθεί! Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσα χρόνια έχει να ερωτευτεί δυνατά ο Πέτρος Λαγούτης απαντά: "Δεκαπέντε χρόνια, από τότε δηλαδή που ερωτεύτηκα τη Μυρτώ! Είμαι μυστήριο τρένο σε αυτά τα ζητήματα! Μπορεί να ενθουσιάζομαι αλλά δεν ερωτεύομαι εύκολα!". 

Ο Πέτρος Λαγούτης δηλώνει πως είναι μόνος του από τότε που χώρισε, έστω και αν πέρασαν από τη ζωή του κάποιες «σχεσούλες» όπως τις χαρακτηρίζει: "Από τότε που χώρισα, δηλαδή τρία χρόνια τώρα, δεν έχω κάνει κάποια σοβαρή σχέση. Εντάξει, είχα κάποιες σχεσούλες που κράτησαν δύο-τρεις μήνες, αλλά αυτές δεν μπορώ να τις αποκαλώ καν σχέσεις».

Αυτό που ζητάει από μια γυναίκα είναι να αγαπάει πάνω από όλα τα παιδιά του: "Από εκεί και πέρα,θα ήθελα να μου δίνει και να μη μου παίρνει ενέργεια. Ψάχνω κάποια που να μου προσφέρει συντροφικότητα, αλληλοϋποστήριξη, να μου δίνει χαρά και να δημιουργεί μέσα μου ερωτικά σκιρτήματα. Ε, όπως καταλαβαίνεις, η γυναίκα που θα διαθέτει όλο το πακέτο, δεν βρίσκεται στην απέναντι γωνία!".

Ο Πέτρος μετά τον χωρισμό του από τη Μυρτώ Αλικάκη ασχολήθηκε ολοκληρωτικά με τη δουλειά του: "Όσο ήμουν μαζί με τη Μυρτώ, δεν με ένοιαζε και τόσο να χτίσω την καριέρα μου! Πρώτη μου προτεραιότητα ήταν να μπορώ να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για την οικογένειά μου. Όταν χώρισα έκανα focus στη δουλειά μου, ίσως γιατί όλο αυτό λειτουργούσε θεραπευτικά. Ήταν ένα στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου γιατί, όταν χωρίζει κάποιος, ή θα τον πάρει από κάτω, ή θα σταθεί γερά στα πόδια του και θα πει, θέλω να κερδίσω" καταλήγει. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR