counter

Δείτε στο video την καινοτομία που φέρνει για τις βαφές μαλλιών στο σπίτι η OLIA της GARNIER!

Δείτε στο video την καινοτομία που φέρνει για τις βαφές μαλλιών στο σπίτι η OLIA της GARNIER!
Δείτε στο video την καινοτομία που φέρνει για τις βαφές μαλλιών στο σπίτι η OLIA της GARNIER!

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου, ο επίσημος hair colorist της Garnier, Νικόλας Βιλλιώτης. Ο Νικόλας Βιλλιώτης, παρουσίασε με την Φαίη Σκορδά μυστικά και beauty tips για να βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι με τον καλύτερο, ευκολότερο και οικονομικότερο τρόπο.

Το κυριότερο όμως είναι ότι παρουσίασε την επαναστατική βαφή μαλλιών OLIA της GARNIER, που αλλάζει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τις βαφές μαλλιών στο σπίτι και κυρίως το τελικό αποτέλεσμά τους στα μαλλιά.

Η OLIA επαναπροσδιορίζει την βαφή στο σπίτι και την μεταμορφώνει ολοκληρωτικά σε μία νέα εμπειρία αισθήσεων. Η έντονη μυρωδιά της αμμωνίας είναι πια παρελθόν. Έχει αντικατασταθεί από ένα διακριτικό, λεπτό, ευχάριστο άρωμα λουλουδιών. Ακόμα και η προετοιμασία της βαφής γίνεται μία εξαιρετικά ευχάριστη και εύκολη διαδικασία. Μέσα σε ένα μπολ και με την χρήση ενός πινέλου, η κρέμα βαφή και η οξειδωτική κρέμα αναμιγνύονται δημιουργώντας μία ομοιογενή κρεμώδη υφή που μοιάζει περισσότερο με μία πλούσια μάσκα μαλλιών! Χωρίς να στάζει, απλώνεται ομοιόμορφα στα μαλλιά. Με την OLIA η βαφή μαλλιών στο σπίτι μπαίνει σε νέα εποχή. Οι γυναίκες θα αγαπήσουν την βαφή στο σπίτι περισσότερο από ποτέ.

Ο Νικόλας Βιλλιώτης μέσα από το "Πρωινό", εξήγησε την εφαρμογή της βαφής, δείχνοντας πόσο εύκολο είναι να βάψει τα μαλλιά της μια γυναίκα στο σπίτι, αποφεύγοντας την επίσκεψη στο κομμωτήριο που δεν είναι πλέον οικονομικό.

Με το ODS στην σύνθεση της, η OLIA χαρίζει μέγιστη απόδοση χρώματος, 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, ξάνοιγμα έως 3 τόνους,  ιδανική άνεση του τριχωτού της κεφαλής, θέτοντας τα νέα στάνταρ στο χρώμα των μαλλιών. Το χρωματικό αποτέλεσμα της OLIA είναι ζωντανό, πλούσιο, βαθύ, με έντονα ρεφλέ. Η OLIA δεν εγγυάται μόνο πιστότητα στον τόνο και στο ρεφλέ αλλά και ένα ομοιογενές χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Εμπεριέχει μία τεχνολογία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι παραδοσιακές βαφές μέχρι σήμερα, αφού αντικατέστησε το νερό και την αμμωνία ως κυρίαρχα  στοιχεία της βαφής, με το λάδι, επιτρέποντας να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα του συστήματος βαφής ενώ παράλληλα χτίζουμε ποιότητα στα μαλλιά.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR