counter

Νάταλι Θάνου! Ένα γλυκό φιλί στον άνδρα της για Χρόνια Πολλά!

Νάταλι Θάνου! Ένα γλυκό φιλί στον άνδρα της για Χρόνια Πολλά!
Νάταλι Θάνου! Ένα γλυκό φιλί στον άνδρα της για Χρόνια Πολλά!

Ρομαντική απόδραση επεφύλασσε το τριήμερο που πέρασε για την Νάταλι Θάνου και το σύντροφό της Δημήτρη Καρέλα. Εν όψει της εθνικής μας εορτής τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου το ζευγάρι θέλησε να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Η Νάταλι Θάνου και ο Δημήτρης Καρέλας επισκέφτηκαν την Κέα και με θέα τη θάλασσα γιόρτασαν ρομαντικά και τη γιορτή του επιχειρηματία που ήταν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Η 29χρονη τραγουδίστρια και πρώην Playmate πιο ευτυχισμένη από ποτέ ανάρτησε μια φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Twitter και μοιράστηκε την ευτυχία της με τους θαυμαστές της.

Ο σύντροφος της και εκείνη κάθονται σε δυο πολυθρόνες ενώ ο ήλιος δύει, κρατάνε σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου και με θέα το απέραντο γαλάζιο  δίνουν το πιο τρυφερό φιλί.

Λίγο αργότερα ανέβασε άλλη μια φωτογραφία - κολάζ στο twitter, στην οποία βλέπουμε τη Νάταλι Θάνου από επαγγελματικές στιγμές της και φωτογραφίσεις ενώ στο πάνω μέρος αριστερά έχει επιλέξει μια τρυφερή στιγμή  με το μονάκριβο γιος της που εδώ και λίγους μήνες της έχει αλλάξει όλη της ζωή. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR