Τα παιδιά που καταναλώνουν συχνά χάμπουργκερ, τηγανιτές πατάτες και γενικά κάθε είδους πρόχειρα φαγητά έχουν χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης απ' ό,τι εκείνα που μεγαλώνουν με φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, προειδοποιούν επιστήμονες από το Κολέγιο Goldsmiths του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Στην ηλικιά των 8 ετών ο δείκτης νοημοσύνης των παιδιών που καταναλώνουν συχνά πρόχειρο φαγητό μπορεί να είναι κατά 2 βαθμούς χαμηλότερος απ' ό,τι εκείνων που τρώνει σπιτικό φαγητό.
Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα νέα και χρήσιμες συμβουλές κάνοντας «κλικ» στο www.paidimag.gr.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)