counter

Η Kim Kardashian μοιάζει ακόμη στην παιδική της μουρίτσα!

Η Kim Kardashian μοιάζει ακόμη στην παιδική της μουρίτσα!
Η Kim Kardashian μοιάζει ακόμη στην παιδική της μουρίτσα!

Το κορίτσι που εμφανίστηκε και τάραξε τα νερά με τα πληθωρικά της προσόντα και τα καμώματα της έγινε 33 ετών. Ο λόγος για την ηθοποιό, μοντέλο, τηλεπερσόνα και επιχειρηματία Kim Kardashian που έγινε γνωστή το 2007 με την πολυσυζητημένη ταινία ερωτικού περιεχομένου με τον πρώην σύντροφό της, Ray J και από τότε καθημερινά μπαίνει στα σπ΄τια των Αμερικανών τηλεθεατών με το ριάλιτι "Keeping up with the Kardashians".

Με αφορμή τα γενέθλια της πληθωρικής celebrity 21 Οκτωβρίου, η μαμά Kris Jenner ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο φωτογραφίες με την αγαπημένη της κόρη, Kim Kardashian από την παιδική και την εφηβική ηλικία.

Η μητέρα της συγκινημένη έγραψε χαρακτηριστικά: «Είσαι τόσο ευγενές, γενναιόδωρο και αξιαγάπητο πλάσμα που είμαι τόσο περήφανη που είσαι κόρη μου... Σ 'αγαπώ και ευχαριστώ τον Θεό για σένα κάθε μέρα!»

Η Kim Kardashian παραμένει το ίδια φρέσκια λαμπερή και εντυπωσιακή και διατηρεί την όμορφη φατσούλα της παρόλο που έχει κάνει αρκετές... τονωτικές ενέσεις στο πρόσωπό της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR