counter

Μάρα Ζαχαρέα: "Μεγαλύτερο άγχος έχω για τις πανελλήνιες παρά για το δελτίο"

Μάρα Ζαχαρέα: "Μεγαλύτερο άγχος έχω για τις πανελλήνιες παρά για το δελτίο"
Μάρα Ζαχαρέα: "Μεγαλύτερο άγχος έχω για τις πανελλήνιες παρά για το δελτίο"

Μπορεί η πολιτική σκηνή είναι γεμάτη καταιγιστικές εξελίξεις και τα τηλέφωνα να χτυπούν ασταμάτητα αλλά τη Μάρα Ζαχαρέα την «καίει» η σχολική χρονιά του γιου της Βασίλη και οι πανελλήνιες εξετάσεις που θα δώσει το καλοκαίρι.  Η Μάρα Ζαχαρέα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People μίλησε για το διαφορετικό ενημερωτικό δελτίο του καναλιού, τη σχέση της με το Νίκο Χατζηνικολάου και τα παιδιά της τα οποία λατρεύει.

«Ο γιος μου ο Βασίλης πάει φέτος Γ’ Λυκείου και ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες, ενώ η κόρη μου η Άννα είναι πλέον στη Β’ Γυμνασίου. Μπορώ να πω πως φέτος μεγαλύτερο άγχος έχω για τις Πανελλήνιες, όπως κάθε μαμά, παρά για το δελτίο!» εξομολογείται γελώντας.

Αν και δούλευε πάντα σε ρυθμούς τρελούς και χωρίς διαλείμματα η ίδια εξομολογείται ότι: «Σε γιορτές, γενέθλια, εκδηλώσεις, αγώνες στα σχολεία, ρύθμιζα έτσι το χρόνο για να είμαι πάντα παρούσα. Στην καθημερινότητα πιστεύω πως υπήρξαν στιγμές που έλειψα στα παιδιά, δεν γκρίνιαξαν όμως ποτέ. Όταν τα παιδιά βιώνουν από μικρά μια συγκεκριμένη κατάσταση, μαθαίνουν να ζουν με αυτή».

«Ο γιος μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου στο δελτίο και όταν επιστρέφω στο σπίτι έχει πάντα να μου κάνει σχόλια ή παρατηρήσεις. Η κόρη μου, πάλι, ασχολείται πιο πολύ με το συναισθηματικό κομμάτι. Αν είμαι καλά, μήπως έχω στενοχωρηθεί με κάτι στη δουλειά».

Η άνκοργουμαν αναφέρθηκε και στο Νίκο Χατζηνικολάου με τον οποίο συνυπάρχουν φέτος μετά από αρκετά χρόνια. «Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη ο ερχομός του Νίκου… Ήταν μεγάλη χαρά για μένα, γιατί με τον Νίκο συνεργαζόμαστε από το 1992 στο Μega. Θεωρώ πως είναι ο μόνος στην τηλεόραση στον τομέα της ενημέρωσης που έχει προσωπικό κοινό πιστό, που τον ακολουθεί σε καθετί που κάνει. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε απόλυτη συναντίληψη ως προς το πού πρέπει να κυμανθούμε ειδησεογραφικά».

«Έχουμε μια καλή φιλική σχέση. Έχει τύχει να βρεθούμε να φάμε ή να πιούμε έναν καφέ, αλλά πάντα μέσα στο πλαίσιο των πολύ ασφυκτικών προγραμμάτων που έχουμε και οι δύο, καθώς, εκτός από τη δουλειά, υπάρχει και η οικογένεια».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR