counter

H Ραλλία Χρηστίδου απαντά σε όσους ψάχνουν μέσω google αν είναι ομοφυλόφιλη

H Ραλλία Χρηστίδου απαντά σε όσους ψάχνουν μέσω google αν είναι ομοφυλόφιλη
H Ραλλία Χρηστίδου απαντά σε όσους ψάχνουν μέσω google αν είναι ομοφυλόφιλη

Η Ραλλία Χρηστίδου μιλάει για την σεξουαλική της ταυτότητα

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ραλλία Χρηστίδου στο ΕΓΩ και μίλησε για όλα. Είπε πως πιστεύει στο Θεό γιατί δύο φορές σώθηκε σε τροχαίο κυριολεκτικά από θαύμα, ενώ απάντησε ευθέως και στην ερώτηση του δημοσιογράφου πώς όταν κάποιος κάνει google το όνομά της βγαίνει αποτέλεσμα Ραλλία Χρηστίδου ομοφυλόφιλη. 

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει αλλάξει άποψη για τη ζωή και σε αυτό συνέβαλαν τα δυο τροχαία ατυχήματα που βίωσε και ειδικά το τελευταίο που την ταρακούνησε αρκετά αφού έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο. Η ίδια παραδέχεται ότι πλέον δεν είναι τόσο απόλυτη και μάλιστα έχει μάθει να δίνει τόπο στην οργή και να λέει : «Δεν πειράζει. Πάμε παρακάτω». Κάπως έτσι αντιμετώπισε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και κυρίως αυτές που αφορούν στην προσωπική της ζωή.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Ραλλία Χρηστίδου για το αν την ενοχλεί που στο Google μεταξύ άλλων αναφέρεται Ραλλία Χρηστίδου ομοφυλόφιλη, δήλωσε:  «Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται για μένα από τη στιγμή που έχω δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν αποτελεί είδηση η σεξουαλική ταυτότητα κανενός ανθρώπου. Κανέναν δε θα έπρεπε να απασχολεί και να ενδιαφέρει το τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή… Πιστεύω στα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους ετεροφυλόφιλους, τόσο στο γάμο όσο και στην υϊοθεσία των παιδιών. Εγώ πιστεύω στην αγάπη. Είναι το μέγιστο. Αγάπα και κάνε ότι θέλεις. Είμαι δίπλα σε όλους όσοι χρειάζονται κάτι από εμένα. Πέρυσι τον Ιούνιο δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά να συμμετάσχω στο Gay Pride. Όσον αφορά τον εαυτό μου, δε μου άρεσε ποτέ να μιλάω για το τι κάνω, για έναν και μόνο λόγο: «δε θέλω να χρησιμοποιώ με κανέναν τρόπο την προσωπική μου ζωή για τη δουλειά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR