counter

Η Mia Farrow εκδικείται: "Το παιδί μου μάλλον είναι γιος του Frank Sinatra και όχι του Woody Alen" (Video)

Η Mia Farrow εκδικείται: "Το παιδί μου μάλλον είναι γιος του Frank Sinatra και όχι του Woody Alen" (Video)
Η Mia Farrow εκδικείται: "Το παιδί μου μάλλον είναι γιος του Frank Sinatra και όχι του Woody Alen" (Video)

Την εκδίκησή της έστω και με καθυστέρηση χρόνων φέρεται να παίρνει η Mia Farrow από τον Woody Alen.

Όπως είναι γνωστό ο διάσημος σκηνοθέτης παντρεύτηκε την υϊοθετημένη κόρη της Mia Farrow, απέκτησαν παιδιά και από τότε πόλεμος ξέσπασε ανάμεσά τους. Με συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Mia Farrow παραδέχθηκε ότι μάλλον δεν είναι ο Woody Allen ο πατέρας του γιου της Ronan, αλλά ο Frank Sinatra. Οι φήμες ότι ο 25χρονος Ronan είναι γιος του γνωστού τραγουδιστή υπήρχαν χρόνια στο Hollywood και παρότι δεν έχει γίνει TEST DNA φαίνεται ότι ισχύουν.

Η Mia Farrow υπήρξε παντρεμένη με τον Frank Sinatra από το 1966 ως το 1968 αλλά εξακολούθησαν να έχουν μια έντονη σχέση πάθους ακόμα και όταν μπήκε στη ζωή της ο Woody Allen, κάτι που και η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της. 

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Frank Sinatra, παντρεύτηκε τον πιανίστα Andre Previn και υιοθέτησε τρία παιδιά, ενώ το ζευγάρι είχε άλλα τρία βιολογικά παιδιά.

Το 1979 πήραν διαζύγιο και το 1980 η Mia Farrow δημιούργησε σχέση με τον Woody Allen. Καρπός αυτής της σχέσης, όπως τουλάχιστον πίστευαν όλοι μέχρι τώρα, ήταν ο Ronan. Όπως όλα δείχνουν δεν ήταν έτσι. Ο Ronan δεν έχει καμία σχέση με τον Woody Allen. Μετά το γάμο του σκηνοθέτη με την υϊοθετημένη αδελφή του, ο Ronan διέκοψε κάθε επικοινωνία, λέγοντας ότι είναι τελείως ανάρμοστο και παράλογο να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Η κόρη του Frank Sinatra, Nancy, προφανώς γνωρίζοντας ήδη ότι ο Ronan είναι αδελφός της λόγω και της μεγάλης του ομοιότητας με τον αείμνηστο πατέρα της, μετά την συνέντευξη της Mia Farrow δήλωσε: "Ο Ronan είναι μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε στις ζωές μας. Με τη Mia, από τον πρώτο καιρό μέχρι σήμερα είμαστε σαν αδερφές και η μητέρα μου την αγαπάει πολύ. Είμαστε και θα είμαστε οικογένεια"

Δείτε το σχετικό video, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή "Ελένη".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR