counter

Η Κατερίνα Κόκλα ψάχνει μωρουδιακά!

Η Κατερίνα Κόκλα ψάχνει μωρουδιακά!
Η Κατερίνα Κόκλα ψάχνει μωρουδιακά!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα μετράνε αντίστροφα τις ημέρες για τη γέννηση του γιου τους. Ο 39χρονος παρουσιαστής  του ΑΝΤ1 και η 31χρονη σύντροφός του, η οποία μπαίνει πλέον στον μήνα της.

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα -που αναμένεται να γεννήσει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου- "αποφάσισαν για γραφειοκρατικούς λόγους που αφορούν την αναγνώριση του παιδιού, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Δεν ήθελαν να κάνουν πολιτικό γάμο, αλλά θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό μετά τη γέννηση του γιου τους" επισημαίνει πηγή στο ΟΚ!.

Επιπλέον αυτό το διάστημα ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου ενόψει της πρεμιέρας τους στον ΑΝΤ1.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Εκεί συναντήθηκαν με τον φίλο τους, PR manager Στέλιο Κωνσταντινίδη.

"Η Κατερίνα τούς άφησε μετά από λίγο και επισκέφθηκε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων από όπου και ψώνισε" περιγράφει στο ΟΚ! υπάλληλος του εμπορικού κέντρου και συνεχίζει: "Αργότερα ο Γρηγόρης μόλις τέλειωσε τον καφέ του έφυγε χωρίς την Κατερίνα, η οποία στη συνέχεια επισκέφθηκε το κατάστημα Sephora και έμεινε σχεδόν μία ώρα" καταλήγει στο περιοδικό η ίδια πηγή. OK!

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί:

ΟΚ! 2 Οκτωβρίου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR