counter

Η star βγήκε για ψώνια με... ιδιαιτέρως ανάλαφρη εμφάνιση!

Η star βγήκε για ψώνια με... ιδιαιτέρως ανάλαφρη εμφάνιση!
Η star βγήκε για ψώνια με... ιδιαιτέρως ανάλαφρη εμφάνιση!

Στο Σίδνευ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αngelina Jolie σε μια εξόρμησή της για αγορές κρατώντας από το χέρι, τρυφερά, την 8χρονη κόρη της Zahara. Μόνο που η εμφάνισή της της, αν και casual δεν θα μπορούσε να μην συγκεντρώσει τα βλέμματα μιας και έλειπε ένα στοιχείο από…τον "εσωτερικό κόσμο" της 38χρονης Χολυγουντιανής σταρ: O στηθόδεσμος! 

Βέβαια, το συνολικό της total black look της με το μαύρο cigarette παντελόνι και την μαύρη μπλούζα με τις λεπτές τιράντες μόνο διακρτικό και chic θα μπορούσε να θεωρηθεί, μα αν και «σιωπηλό», η λεπτομέρεια του σουτιέν που απουσίαζε έκανε ένα μικρό στυλιστικό θόρυβο! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Angelina υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή τον Φεβρουάριο του 2013, ενώ τον Απρίλιο ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία επέμβαση για την αναδόμηση του στήθους της με την τοποθέτηση μόνιμων εμφυτευμάτων, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ήταν επιτυχής.

H Angelina αφιερώνει πολύ από τον χρόνο στο να ευχαριστεί τα παιδιά της προσπαθώντας να είναι πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Έτσι την συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός εκείνο το πρωινό!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR