counter

Σκορδά - Τσιμτσιλή: Ποια η αλήθεια για τις σχέσεις τους; Τί απαντά η Σταματίνα στο FTHIS.GR

Σκορδά - Τσιμτσιλή: Ποια η αλήθεια για τις σχέσεις τους; Τί απαντά η Σταματίνα στο FTHIS.GR
Σκορδά - Τσιμτσιλή: Ποια η αλήθεια για τις σχέσεις τους; Τί απαντά η Σταματίνα στο FTHIS.GR

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Φαίη Σκορδά: Τσακώθηκαν και από άλλοτε κολλητές, έγιναν εχθροί! Γιατί δεν μιλάνε πια οι δύο φίλες Τσιμτσιλή - Σκορδά; Δυο ξένες Σταματίνα - Φαίη! Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους που αναφέρονται στα δημοσιεύματα που κάνουν τις τελευταίες ημέρες το γύρο των εντύπων και του διαδικτύου. Με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Espresso, αναφέρει πως από καρδιακές φίλες, έγιναν ξένες η ΦαίηΣκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η αιτία σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι τόσο η μεταγραφή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον Αντέννα ,παρά το ότι το ζευγάρι κατέλαβε την ώρα και την ζώνη κατά την οποία παρουσίαζε η Σταματίνα το "FthisTV", αλλά ότι δεν της πρότειναν συνεργασία. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο τραπέζι που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Πάρο, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, όπου ήταν όλοι καλεσμένοι, οι δυο παρουσιάστριες περιορίστηκαν σε ένα φιλί και μια τυπική χειραψία, και κάθισαν σε απόσταση.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ζητώντας της να σχολιάσει το δημοσίευμα και όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό. Η παρουσιάστρια πολύ ευγενικά αρνήθηκε και μας παρέπεμψε στην απάντηση που είχε δώσει σε συνέντευξή της στο People.

Στις 13 Αυγούστου στη συνέντευξή της είχε πει:

"Δεν μου αρέσει το κυνήγι μαγισσών ούτε το να μπαίνω στον ρόλο του θύματος. Αν το Fthis διακοπεί, θα είναι επειδή για τους ανθρώπους του σταθμού ο κύκλος του έκλεισε και όχι επειδή προστέθηκαν δύο νέα πρόσωπα στο δυναμικό του. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στη Φαίη και τον Γιώργο καλή επιτυχία στο νέο τους βήμα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR