counter

Ελεύθερος σκοπευτής, μετά από 3 γάμους και 2 παιδιά έγινε γυναίκα!

Ελεύθερος σκοπευτής, μετά από 3 γάμους και 2 παιδιά έγινε γυναίκα!
Ελεύθερος σκοπευτής, μετά από 3 γάμους και 2 παιδιά έγινε γυναίκα!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Πρώην Αμερικανός ελεύθερος σκοπευτής εγκατέλειψε τον στρατό, εγκαταλείποντας και το φύλο του! Ο λόγος για τον 40χρονο Charles Pontiero, πατέρα δύο παιδιών με τρεις γάμους στο ενεργητικό του, που για χάρη του έρωτά του με την λεσβία σύντροφό του, έλαβε την απόφαση να μετακομίσει στην Βρετανία προχωρώντας σε εγχείριση αλλαγής φύλου.

Ο πρώην στρατιώτης Charles μετονομάστηκε σε Alesia και ετοιμάζει την νέα του ζωή έχοντας στο πλευρό του την λεσβία σύντροφό του, την 29χρονη φοιτήτρια Μaria, την οποία γνώρισε διαδικτυακά.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Daily Mail: «Αποφάσισα να προβώ σε αλλαγή φύλου και να ζήσω στην Βρετανία μιας και οι διαδικασίες αλλαγής φύλου εκεί είναι λιγότερο ανεμπόδιστες από όσο είναι στις ΗΠΑ. Πάντα ένιωθα περισσότερο σαν κορίτσι απ' ότι σαν αγόρι, και ενώ ήμουν στον στρατό ένιωθα λες και έπρεπε να κρύβω την γυναικεία μου πλευρά. Αισθανόμουν σαν να μην ήμουν ο εαυτός μου. Πάντα υπήρχαν στρατιωτικοί στην οικογένεια μου, γι' αυτό και ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κι εγώ το ίδιο, αλλά όπως αποδείχτηκε δεν ήταν το σωστό για μένα."H Αlesia, πρώην Charles, εργάζεται σήμερα ως ηθοποιός παρά το ότι για 15 ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε στον στρατό στα Βαλκάνια, στην Μέση Ανατολή και στην Σομαλία".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR