counter

Celebrities παρουσίες στα 25 χρόνια HUNTER! (Video)

Celebrities παρουσίες στα 25 χρόνια HUNTER! (Video)
Celebrities παρουσίες στα 25 χρόνια HUNTER! (Video)

25 χρόνια Hunter
Προσφορά αλληλεγγύης στο Χαμόγελο του Παιδιού

Στον όμορφο χώρο του Banana Athens, το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου 2013 η HUNTER γιόρτασε τα 25 χρόνια επιτυχημένης της πορείας με ένα υπέροχο πάρτυ.

Σηματοδοτώντας την 25χρoνη παρουσία της στο χώρο της τσάντας και της υπόδησης στην ελληνική αγορά και εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας ανακοίνωσε την συνεργασία με την ελληνική εταιρεία ρούχων Vagrancy Lifestyle.

Η σχεδιαστική καινοτομία της Vagrancy Lifestyle σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υλικών της Hunter δημιουργούν μια νέα σειρά που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής αγοράς στο χώρο της τσάντας.

Το λόγο πήρε ο Διευθυντής Πωλήσεων της HUNTER, Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο οποίος τόνισε πως παρά τις δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η HUNTER διαγράφει εξαιρετική πορεία.

Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, η HUNTER παραχώρησε μέρος των εσόδων της εκδήλωσης για σκοπούς του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Στο πάρτυ παρευρεθήσαν σημαντικά πρόσωπα των Media και της ελληνικής σόουμπιζ όπως ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη και τον πολύ καλό τους φίλο Θανάση Ευθυμιάδη αλλά και η Μαρία Φραγκάκη.

It’s HUNTER time, stay tunned…

Δείτε το video από την εκδήλωση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR