counter

Η Alessandra Ambrosio "μαγεμένη" με τη Μύκονο! (Video)

Η Alessandra Ambrosio "μαγεμένη" με τη Μύκονο! (Video)
Η Alessandra Ambrosio "μαγεμένη" με τη Μύκονο! (Video)

Από το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου "παρέλασαν" τα πιο καυτά "αγγελούδια" της Victoria's Secret, Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η καλή της φίλη Άνα Μπεατρίς Μπάρος! Η κάμερα του Mykonos Live Tv τις εντόπισε στο Καλό Λιβάδι να ποζάρουν με θαυμάστριές τους και να μην σταματούν να τραβούν φωτογραφίες! Τα φλας των φωτογράφων και των paparazzi πήραν "φωτιά" με τις εκρηκτικές παρουσίες των κοριτσιών!

Το αέρινο αποκαλυπτικό καφτάνι της Αλεσάντρα Αμπρόζιο...."αιχμαλώτισε" πραγματικά τον φακό του Mykonos Live Tv! Από το πλευρό της σούπερ καλλονής δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφος της ζωής της και πατέρας των παιδιών της Τζέιμι Μάζουρ!

Η Αλεσάντρα έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά μανούλα, καθώs εκτός από τη 5χρονη κορούλα τους, Άντζα, του χάρισε και ένα γλυκύτατο γιο πριν από ένα μήνα! Ποιος θα πίστευε ότι αυτό το καλλίγραμμο κορμί θα ήταν μητέρας δυο παιδιών...!

Σε κάθε πέρασμα της τα κεφάλια ανδρών αλλά και γυναικών κάνουν περιστροφή 360 μοιρών, ώστε να αναλύσουν κάθε τι πάνω στο κορυφαίο top model, ψάχνοντας έστω ένα ψεγάδι κάτι για να νιώσουν καλύτερα, αλλά μάταια. Η Αlessandra είναι κυριολεκτικά ένας άγγελος με η χωρίς τα φτερά της γνωστής εταιρίας εσωρούχων.

Από την άλλη η καθημερινότητα της περιλαμβάνει μπάνιο και βόλτες στο νησί που χαρακτήρισε παράδεισο και τίποτα στην συμπεριφορά της δεν μαρτυρά ότι είναι στην λίστα των πέντε πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο. Αντίθετα είναι πολύ απλή και προσιτή, απολαμβάνοντας τις διακοπές της με τον σύντροφο και τις φίλες της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR