counter

Αποχωρεί από τον ALPHA η Ναταλία Γερμανού;

Αποχωρεί από τον ALPHA η Ναταλία Γερμανού;
Αποχωρεί από τον ALPHA η Ναταλία Γερμανού;

Ναταλία Γερμανού

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha πριν λίγες μέρες, καταγράφοντας τη φετινή επιτυχημένη πορεία του "Μες την Καλή Χαρά" αντί να ξεκαθαρίσει έβαλε περισσότερο λάδι στη φωτιά για το μέλλον της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι της Κάντζας.

Η απουσία του ονόματος της κεντρικής παρουσιάστριας και η συγκεκριμένα η φράση "Η Ναταλία και η παρέα της..." που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει σε όλα τα δελτία Τύπου προκάλεσε ερωτηματικά και όπως είναι λογικό οι ειδικοί του τηλεοπτικού ρεπορτάζ αναρωτήθηκαν αν τη νέα σεζόν η δημοσιογράφος και στιχουργός θα παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας showbiz.gr η Ναταλία Γερμανού βλέπει την έξοδο από τον σταθμό καθώς δεν έχει γίνει ακόμη η ανανέωση του συμβολαίου της. Ναταλία Γερμανού δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha και ίσως συμβεί το ίδιο και με τον Θέμη Γεωργαντά. Σίγουροι θεωρούνται οι Παναγιώτης Χατζηδάκης, Παύλος Σταματόπουλος και φυσικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίοι συμφώνησαν για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά στο θέμα του κεντρικού παρουσιαστή ή της κεντρικής παρουσιάστριας της εκπομπής, αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για νέα πρόσωπα και ίσως γίνουν κάποια δοκιμαστικά αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι καθώς όλα είναι ρευστά".

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα τα σχέδια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας παραμένουν ανοιχτά, έχοντας προίκα το πολύ επιτυχημένο βιογραφικό της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR