counter

Ο Θεραπευτής

Ο Θεραπευτής
Ο Θεραπευτής

Ο Θεραπευτής

Δύο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και το Ελσίνκι παλεύει απελπισμένα απέναντι στην ανελέητη κλιματική καταστροφή: σήραγγες του μετρό έχουν πλημμυρίσει, εγκαταλειμμένα οχήματα καίγονται στους δρόμους. Ολόκληρες κοινότητες εγκαταλείπουν τις εστίες τους και μετακινούνται βόρεια, όπου οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι ανεκτές.  

 

Η κοινωνική συνοχή καταρρέει και ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας αντικαθιστούν, αλλά και υπονομεύουν, το νόμο. Ο Τάπανι Λέχτινεν, ένας μαχόμενος ποιητής, είναι από τους λίγους που αποφασίζουν να συνεχίσουν να ζουν στην πόλη. Όταν η δημοσιογράφος σύζυγός του Γιόχανα εξαφανίζεται, ξεκινά ένα ξέφρενο κυνήγι αναζήτησής της. Όλα δείχνουν ότι η εξαφάνιση της Γιόχανα συνδέεται με μια ιστορία που ερευνούσε για έναν κατά συρροή δολοφόνο γνωστό ως «Θεραπευτή», ο οποίος εκδικείται όλους όσους θεωρεί υπεύθυνους για την κλιματική καταστροφή…  

 

Ατμοσφαιρικό και συγκινητικό, Ο Θεραπευτής είναι ένα μυθιστόρημα για την επιβίωση, την πίστη και την αποφασιστικότητα. Ακόμα και όταν ο κόσμος μοιάζει να φτάνει στο τέλος του, η αγάπη και η ελπίδα επιβιώνουν.  

  

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR