counter

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του με τις δύο γυναίκες της ζωής του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του με τις δύο γυναίκες της ζωής του
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του με τις δύο γυναίκες της ζωής του

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης την Τετάρτη 17 Ιουλίου παρέα με αγαπημένους του φίλους και συγγενείς.

Το γενέθλιο party πραγματοποιήθηκε στο Zambidis Club στη Γλυφάδα με τον Iron Mike να δέχεται ευχές και δώρα για τα 33α γενέθλιά του. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο κι έχει δημιουργήσει δύο Fight Club, στην Γλυφάδα και την Αγία Παρασκευή για τον κόσμο που θέλει να γνωρίσει τα αθλήματα αυτοάμυνας και τις πολεμικές τέχνες. Εκεί λοιπόν, υποδέχθηκε τους φίλους του για να γιορτάσει την ωραιότερη μέρα του χρόνου για κάθε άνθρωπο.

"Είναι πολύ σημαντική αυτή η ηλικία για μένα, είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχουν έρθει μέχρι τώρα στη ζωή μου", λέει στο FTHIS.GR ο Μιχάλης Ζαμπίδης. "Αυτή την περίοδο είμαι σε αναμονή κάποιων εξελίξεων στην καριέρα μου κι απο εκεί θα εξαρτηθούν οι διακοπές μου. Περιμένω μία απάντηση για να δω εάν θα λάβω μέρος σε αγώνες στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο. Τον Σεπτέμβρη θα λάβω μέρος στη διοργάνωση «K One», είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Kick Boxing", συμπληρώνει.

Σε κάθε του βήμα, είναι κοντά του η μητέρα του αλλά και η Τόνια Φουσέκη. Η γυναίκα που αποτελεί τον "φύλακα - άγγελο" στη ζωή του, αφού είναι η πιο στενή του συνεργάτιδα και περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί. "Δεν προγραμματίζω την δημιουργία οικογένειας. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά θα γίνουν όλα την κατάλληλη στιγμή", δηλώνει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR