counter

Βάκχες: Δείτε φωτογραφίες και video με τον Σάκη Ρουβά, Διόνυσο

Βάκχες: Δείτε φωτογραφίες και video με τον Σάκη Ρουβά, Διόνυσο
Βάκχες: Δείτε φωτογραφίες και video με τον Σάκη Ρουβά, Διόνυσο

 

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τις "Βάκχες" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, την Τρίτη 9 Ιουλίου. Στην γενική πρόβα που πραγματοποιήθηκε στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας ο πρωταγωνιστής Σάκης Ρουβάς κέρδισε το στοίχημα.

Ως Διόνυσος, ο Σάκης μαγνήτισε τα βλέμματα, αφού πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα. Ντυμένος στα λευκά σε έναν ρόλο που δεν τον έχουμε ξαναδεί εντυπωσίασε το κοινό το οποίο με φωνές και χειροκροτήματα έδειξε τον ενθουσιασμό του, ιδίως μετά το τέλος της παράστασης, που ακουγόταν Σάκης, Σάκης ρυθμικά, από τις φανατικές θαυμάστριές του που τον ακολουθούν παντού και πάντα.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν και οι συντελεστές της παράστασης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής FTHISTV με τον Θανάση Πάτρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, η συγκλονιστική στην ερμηνεία της ως Τειρεσίας, Ρούλα Πατεράκη, ο εξαιρετικός στον ρόλο του Κάδμου Γιάννης Καρατζογιάννης, ο Πενθέας Δημήτρης Πασσάς, ο Θεράποντος Στέφανος Μουαγκέ και η Αγαύης Μαρία Κίτσου.

Η επίσημη πρεμιέρα θα δοθεί στο Φεστιβάλ Φιλίππων - Θάσου στις 13 και 14 Ιουλίου και από εκεί θα ξεκινήσει μεγάλη πανελλαδική περιοδεία. Πρώτη παράσταση στην Αττική θα δοθεί στο θέατρο Βράχων στον Βύρωνα στις 29 30 Αυγούστου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR