counter

Ελισάβετ Σπανού: "Για μένα η ιστορία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει"

Ελισάβετ Σπανού: "Για μένα η ιστορία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει"
Ελισάβετ Σπανού: "Για μένα η ιστορία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει τελειώσει"

"Είμαι μόνη μου, αλλά είμαι καλά. Η τελευταία μου σχέση μου έμαθε πολλά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν σαν να έκανα ταχύρρυθμα μαθήματα στις σχέσεις. (Γελάει.) Πρώτα απ’ όλα, με έμαθε πολλά για τον εαυτό μου. Τώρα πια θα είμαι πιο προσεκτική στις δηλώσεις μου και θα προσπαθώ να τιθασεύσω τον αυθορμητισμό μου. Από εδώ και στο εξής θα προσέχω περισσότερο πώς διαχειρίζομαι τις σχέσεις μου δημόσια και πότε θα τις παρουσιάζω. Πάντως από αυτή την ιστορία αισθάνομαι ότι βγήκα κερδισμένη", λέει η Ελισάβετ Σπανού στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό OK!.

Όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Με την Ελισάβετ Σπανού ένα φλερτ είχαμε και όχι σχέση», κάποια δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ήσουν σε κατάθλιψη. Ε, όχι δα! Αλίμονο. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από μια ερωτική απογοήτευση. Εντάξει, δεν θα σου πω ότι πετούσα και στα σύννεφα, γιατί δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο μου έχει συμβεί, αλλά δεν ήμουν σε κατάθλιψη.

Άρα πώς ένιωσες όταν διάβασες τη συνέντευξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου; Δεν είπα τίποτα. Δεν έκανα τίποτα. Έμεινα αποσβολωμένη. Μου ήρθε τόσο ξαφνικά που δεν πρόλαβα να νιώσω τίποτα. Ένα κενό. Ήταν σαν μια χιονοστιβάδα συναισθημάτων να έπεσε με φόρα πάνω μου, οπότε στο τέλος δεν ένιωθα τίποτα. Και ήταν ποικίλα αυτά τα συναισθήματα. Στενοχώρια, απογοήτευση, θυμός, ακόμα και ένα κομμάτι χαράς, γιατί σκέφτηκα ότι καλώς εξελίχθησαν τα πράγματα κατά αυτόν τον τρόπο αν ο οποιοσδήποτε στη ζωή μου λειτουργεί έτσι. Όταν είναι τόσο πολλά τα συναισθήματα και τόσο έντονα, δεν μπορείς να αντιδράσεις.

Σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να διατηρούσε παράλληλη σχέση με εσένα και την Τόνια Σωτηροπούλου; Δεν είμαι η γυναίκα που θα μπει στη διαδικασία να κάνει σενάρια. Δεν λειτουργώ έτσι, ούτε σκέφτομαι ποτέ τι θα γινόταν αν… Μου αρέσει να αντιμετωπίζω την πραγματικότητα. Από τη στιγμή λοιπόν που η πραγματικότητα έλεγε ότι εμείς οι δύο δεν είμαστε μαζί, δεν με ενδιέφερε τι μπορεί να έκανε πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια της σχέσης. Εμένα, ακόμα και αν ακούγεται εγωιστικό, με ενδιέφερε μόνο το δικό μου το κομμάτι εκείνη τη στιγμή και επαναλαμβάνω ότι βγήκα κερδισμένη σε προσωπικό επίπεδο.

Δηλαδή δεν θα έπεφτες από τα σύννεφα αν κάποιος σου έλεγε ότι είχε δεσμό και με τις δυο σας για κάποιο διάστημα; Όταν έχω ακούσει να λέει ότι ήταν ένα φλερτ, δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση, ούτε πέφτω από τα σύννεφα πια. Αλλά, όπως είπα και πριν, δεν με ενδιαφέρει, ούτε αλλάζει αυτό που αισθάνομαι. Δεν θα στενοχωρηθώ περισσότερο αν μάθω ότι είχε παράλληλη σχέση ή αν δεν είχε. Μου είναι εντελώς αδιάφορο. Για μένα αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Και ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται και κάθε φορά οι σχέσεις μου απασχολούν περισσότερο καιρό τα media από όσο διαρκούν! (Γελάει.)

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο περιοδικού OK 401

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR